reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas w grudniu 2014 (tak, dokładnie o tą datę mi chodzi) ważył 16kg. We wrześniu 2015 ważył tyle samo. Teraz z racji paszywej pogody i siedzenia w domu, złapał te 2kg więcej.
Cóż, pulpet trochę, ale nie jakoś przesadnie. Po prostu wygląda jak 4 latek :-) Kopytko rozmiar 26, ubrania na 98. Ale czego się spodziewać jak ja m 180cm i potężna jestem, mężowi do chucherka też raczej daleko.

reklama
Przy Waszych dzieciach to moje są miniaturowe - Misiek ma 10 kg i nosi 80-86, pampki 4, buty 21. Nawet starsza (3,5 roku) jest mniejsza - waży 13,5 kg, rozmiar 92-98 ;)

Mam dość tej pogody... Dzieci wariacji w domu dostają, a jak tylko jest szansa z kimś ich puścić na dwór to pada :-| a w domu wiadomo - pomysły coraz głupsze. I urzędowania do 22. Już nie mogę się doczekać wiosny...

Viltutti - Olo ma być po kim spory :). Ja pamiętam jego zdjęcie tak pewnie sprzed roku, jak siedział w wannie, wtedy faktycznie był pulpet. Teraz pewnie ze względu na wzrost już wygląda inaczej.
Mnie tylko przerażenie ogarnia bo moja ważąca 12,2 kg córka, mająca jakieś 88cm, ma rozmiar stopy jak Olo :errr:

Zuzanka to Misiek pozbawił mojego Julka pierwszego miejsca na podium, bo waga wskazuje 10.5 kg. Tylko, że ja mam 170 cm, a mąż 185, więc może Julko w końcu zaczyna gonić towarzystwo.

Madzik to nasze dziewczyny są takie same, bo moja też 12,2 kg i 88 cm :tak:

Zuzanka jak mała N.? A jak dzieciaki reagują na siostrę?

U mnie dzisiaj od rana pada śnieg, a teraz to sypie
WP_005603.jpg

Załączniki

• WP_005603.jpg
    WP_005603.jpg
    951,8 KB · Wyświetleń: 205
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry