reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam :-) :)
U mnie pogoda całkiem fajna, wypiję kawę i idę jeszcze na chwilę na spacer.
Ja dzisiaj spałam do 3:30, bo mała się obudziła i zanim zasnęła z powrotem to ja musiałam wstawać, nie ma to jak fajnie tydzień rozpocząć.

Może jutro do Lidla podskoczę, bo wybieram się do miasta. Tylko ostatnio też pojechałam jak były ubrania dla dzieci i było wszystko tyle, że od rozmiaru 104.

Ja dziś w lidlu bluzeczki dla Młodej wzięłam.

Edysiek współczuję takiej pobudki.
Loka, Myszka współczuję niewyspania.

Ja o spaniu już nawet nie myslę.

Współczuję wszystkim niewyspanym oby dzisiaj było lepiej :)

Wróciliśmy ze spaceru i jak każdy ma tak wyglądać to potrzebujemy jeszcze kilku kompletów ubrań na zmianę :confused2: codziennie piorę kurtkę czapkę rękawiczki no wszystko dobrze że był w kaloszach bo to co synuś wyrabia ech... jak ktoś przez okno wyglądał to musiał mieć ubaw po pachy :cool2:

U nas dzisiaj jakiś ciężki dzień, mały o wszystko się wkurza i złości. Liczę na to, że zbyt mało pospal w dzień, albo pogoda źle działa bo od południa leje u nas :-/
Kurde, mamy trochę problem z przesikiwaniem pieluch. Fakt, młody pije jak smok, ale zakładam mu pieluchę i do jednym siknieciu jest mokry od kolan po cycki. Już testowalam większość marek pieluch. Teraz chyba spróbuję większych, chociaż 5 są rozmiarowo ok. No kombinuje żeby je z przodu zapinac wyżej, ale i tak nie dają rady przy pokładach moczu mojego syna... :-/ może majtki, albo poszukam jakichś typowo chłopięcych? No idzie nam tych pieluch jak przy niemowlaków. O stosach prania nawet nie wspomnę...

Viltutti O jest większy od mojego H a my od jakichś dwóch miesięcy używamy już pampersów 6. Wcześniej tylko na noc a teraz cały czas w 6 śmiga. Spróbuj myślę że większe pampki pomogą :)

U nas też był etap że przesikiwała 5tki a waży niespełna 15kg,teraz mamy 5+ z dady a one odpowiadają wielkosciowo 6pampersom.Głupie to że pieluchy do ponad 20kg okazały się za małe.

Moja wskoczyła teraz w 5, a ma ledwo 12 kg. Nosiła 4+ z rossmanna, ale ją cisnęły.

Viltutti kiedyś z pampersa były chyba pieluchomajtki dla chłopców.

reklama
Od jakiegoś tygodnia F śmiga w 6 bo 5 co chwila były przesikane. W dzień jeszcze szło to kontrolować ale noc zawsze z niespodziankami.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry