reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
haha wchodząc tu pomyślałam, że nie będę się cały dzień odzywała, ale widzę, że już się jakieś podejrzenia szykują ;) jestem, cała :-) odpoczywam po weekendzie z dzieckiem ;-)

Ja chłonę ciszę po moich wrzaskach,rany nie wiem co mi się dzis stało ale nie mogłam zapanować nad nerwami,jajnik rwie jak diabli,owulka może aż tak dać się we znaki?:growl:

djmk ale ja mam dużo cierpliwości a dzieci też jakoś nie dawały popalić,pirdoły mnie doprowadzały do szału.Wzięłam gorący prysznic,lampka wina i teraz mam kaca moralnego że taka wredna byłam dla nich:zawstydzona/y:

reklama
Po laczach idzie hahaha
Ja drineczka pije bo moi tak dali popalic, ze na koniec nawet nie krzyczalam......
Milenko mnie kilka razy przy owulce tak jajnok bolal, ze kroku zrobic nie moglam. Gin mowi, ze tak moze byc;-)

Do góry