reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka to dziewczyny nasze mają smaki

My po spacerze ale jest cudnie, kuzynka wsadził młodej swojego lizaka do dzioba i tak jej posmakowal ze nie oddala już a do tego tamta chora znowu, wycalowaly sie i czekam na katar od nowa :crazy:
A tyle stopni teraz jest
IMG_20160130_124250.jpg

Załączniki

• IMG_20160130_124250.jpg
    IMG_20160130_124250.jpg
    283,2 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Uuu oby Milenka nic nie złapała. A pogody tylko pozazdrościć u nas tylko +5.
Mały jeszcze śpi a starszaka jeszcze nie ma :dry: dzwoniłam do koleżanki i mówiła że chłopcy kończą turniej o 14 a do 17 mają czekać na autokar który ich przywiezie. No parodia jakaś!

Viltutti a czemu szczepia Was w noge? Nam pielęgniarki powiedzialy ze jesli dziecko chodzi to szczepi sie juz w reke. Co do zaleceń to nie pomoge. My wychodzimy normalnie jesli nie ma gorączki.
Milenko zazdroszczę pogody :-)

U nas każda szczepionka w nogę, jakoś nikt nie dawał mi wyboru, tylko z mety słyszałam że proszę przyszykowac prawa nóżkę.
Może to od szczepionki zależy? My mieliśmy tą płatną z nazwą na literę i

Infanrix 5w1? Viltutti K tez źle, tzn gorączką zareagowała na ostatnią dawkę. Wcześniej jej nic po tym nigdy nie było, a po ostatniej gorączka, dlatego nawet do lekarza wtedy poszłam bo dziwne to było. Może większe dzieci gorzej reagują..

Katjuszka, tak tą szczepiony był. On zawsze miał mniejsze bądź większe dolegliwości po szczepieniu, nas pielęgniarka po fakcie poinformowała za tą ostatnią dawkę dzieci znoszą najgorzej. Jak jutro mu nie zacznie zmniejszać się ten odczyn to chyba wybierzemy się do lekarza. Ale chyba na to poradzić się nic nie da... Teraz sądzę że zabkowanie jeszcze nie polepsza sytuacji i chyba jakieś rozwijające się przeziębienie :-/

reklama
Do góry