reklama
Viltutti
Fanka BB :)
Hej, O. na szczęście całkiem łaskawy jest. Nóżka już ok, niemal nie ma śladu. Zaziebienie też występowało, więc jest tylko katar który traktuje nasivinem, inhalacjami z soli i rutinaceą. Oby udało się przegonic syna szybko.
Dziewczyny, zwalcie wszystko na pogodę i skoki ciśnienia :-)
Dziewczyny, zwalcie wszystko na pogodę i skoki ciśnienia :-)
milenka30
Viltuti dobrze że O już w formie
mika smakowicie ten drink wygląda
truskawkowa ja tak mam czasem w owu, ból promieniujący aż do nogi,ale dziwne bo owu powinna być w sobote a dziś jeszcze czuje cały czas.Mam nadzieję że minie i nie rośnie jakaś torbiel
KATJUSZKA znowu nie zameldowana,wzywam Cię
EDYSIEK pisałas kiedyś że upolowałaś fajne polary,dasz linka?bo muszę na teraz coś wygodnego kupić.
mika smakowicie ten drink wygląda
truskawkowa ja tak mam czasem w owu, ból promieniujący aż do nogi,ale dziwne bo owu powinna być w sobote a dziś jeszcze czuje cały czas.Mam nadzieję że minie i nie rośnie jakaś torbiel
KATJUSZKA znowu nie zameldowana,wzywam Cię
EDYSIEK pisałas kiedyś że upolowałaś fajne polary,dasz linka?bo muszę na teraz coś wygodnego kupić.
katjuszkaa
Milenka posłuszna sluzka melduje się :-) zwalam na pogodę bo oczu otworzyć nie mogę po drzemce. Masakra jakaś. Ale już bliżej niż dalej ;-)
Nawet nie chce wiedzieć co mi się z wagą dzieje bo od kilku dni jem za trzy osoby. Stwierdziłam, że ostatni czas przed przymusową dietą i szaleje. Dziś na deser czarny las. Kupny niby ale dobry. No i na czwartek czekam choć chrust jutro mama przywozi
Nawet nie chce wiedzieć co mi się z wagą dzieje bo od kilku dni jem za trzy osoby. Stwierdziłam, że ostatni czas przed przymusową dietą i szaleje. Dziś na deser czarny las. Kupny niby ale dobry. No i na czwartek czekam choć chrust jutro mama przywozi
TruskawkowaMamba
A mnie na sprzatanie zebralo. Wyszorowalam lazienke, kuchnie,salon i jeszcze szafa w sypialni do ogarniecia zostala.
A u nas wariatkowo chłopcy pokazują na co ich stać...
Mówiłam że wyjścia z H do sklepu są bezproblemowe to już są problemowe weszłam dzisiaj z chłopakami do sklepu bez wózka i tyle szczęścia że starszak był ze mną bo inaczej nic bym nie kupiła tylko ganiała jak głupia H między regałami oczywiście wszyscy dookoła mieli niezły ubaw tylko mi nie było do śmiechu.
Mówiłam że wyjścia z H do sklepu są bezproblemowe to już są problemowe weszłam dzisiaj z chłopakami do sklepu bez wózka i tyle szczęścia że starszak był ze mną bo inaczej nic bym nie kupiła tylko ganiała jak głupia H między regałami oczywiście wszyscy dookoła mieli niezły ubaw tylko mi nie było do śmiechu.
reklama