reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

To ja sobie małe piwko otworzyłam dla towarzystwa [emoji482]

F nawet oki ale mi sie @ wiec chodzę jak bomba zegarowa.

Wczoraj u koleżanki piłam coś takiego :
ImageUploadedByForum BabyBoom1454357866.117969.jpg

Juz dawno mi nic tak nie smakowało [emoji12]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454357866.117969.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454357866.117969.jpg
    165,3 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Hej, O. na szczęście całkiem łaskawy jest. Nóżka już ok, niemal nie ma śladu. Zaziebienie też występowało, więc jest tylko katar który traktuje nasivinem, inhalacjami z soli i rutinaceą. Oby udało się przegonic syna szybko.

Dziewczyny, zwalcie wszystko na pogodę i skoki ciśnienia :-)

Viltuti dobrze że O już w formie

mika smakowicie ten drink wygląda

truskawkowa ja tak mam czasem w owu, ból promieniujący aż do nogi,ale dziwne bo owu powinna być w sobote a dziś jeszcze czuje cały czas.Mam nadzieję że minie i nie rośnie jakaś torbiel:errr:

KATJUSZKA znowu nie zameldowana:sorry:,wzywam Cię:rofl:

EDYSIEK pisałas kiedyś że upolowałaś fajne polary,dasz linka?bo muszę na teraz coś wygodnego kupić.

Milenka posłuszna sluzka melduje się :-) zwalam na pogodę bo oczu otworzyć nie mogę po drzemce. Masakra jakaś. Ale już bliżej niż dalej ;-)

Nawet nie chce wiedzieć co mi się z wagą dzieje bo od kilku dni jem za trzy osoby. Stwierdziłam, że ostatni czas przed przymusową dietą i szaleje. Dziś na deser czarny las. Kupny niby ale dobry. No i na czwartek czekam choć chrust jutro mama przywozi :-D

Katjuszka grzeczna dziewczynka.. Jedz na zdrowie pewnie mała z potrzebuje. Co do pogody to fakt jest coś nie halo

Agunia gdzie jesteś?

Mój syno u kolegi, zaraz musze iść po niego

A u nas wariatkowo :oo2: chłopcy pokazują na co ich stać...
Mówiłam że wyjścia z H do sklepu są bezproblemowe to już są problemowe :confused2: weszłam dzisiaj z chłopakami do sklepu bez wózka i tyle szczęścia że starszak był ze mną bo inaczej nic bym nie kupiła tylko ganiała jak głupia H między regałami :growl: oczywiście wszyscy dookoła mieli niezły ubaw tylko mi nie było do śmiechu.

Ancona wczoraj miałam podobną sytuację z Młodą. Najpierw latała po sklepie, a potem uciekła od kasy na sklep. Jeszcze schowała się za filarem, ot taka śmieszna zabawa :/

reklama
Djmka o tak zabawa była świetna :rofl:

Na poprawę humoru zamówiłam firanki do kuchni i starszakowi do pokoju :cool2:

Dziewczyny czy jest sens na miesiąc kupować H buty zimowe?

Do góry