dagmar
Fanka BB :)
ojej Marcia trzymaj sie dzielnie, a jaka masz szyjkę? Jednak te Twoje słabe samopoczucie nie można go lekceważyć, mam nadzieję, że Ci cos pomogą. ściskam!
Dagmar a Ty jak?
Ok ok, dzisiaj muszę wyjść o 11 bo zus, urząd miasta i do gina. Padnę chyba ale się cieszę, bo mnie zbada i powie co tam się działo (mam nadzieję, że nic). Kończę oblot dzisiaj i siadam na tyłku
Stwierdzilam ze jednak zostane do jutra. Wyniki mam dobre, cisnienie tez a jak tylko przejde pare krokow po korytarzu to slabo mi sie robi od nowa. Zaraz ma byc obchod i cos mowili ze wezma mnie pozniej na dokladniejsze usg. Moze mi szyjke w usg ocenia, bo to najbardziej wiarygodne. No zobaczymy. Tesciowa sie Tymkiem zajela i juz spi :-) wiec nie mam sie czym martwic. Zobaczymy co neurolog jutro powie. Eh glowa mnie z tego wszystkiego rozbolala.
Spokojnie, powoli i nie szalej. Skoro masz teściową z małym to nie szalej.
Ja do głowy dostaję ale mi z dziećmi nikt nie zostanie. A. będzie musiał wziąć wolne :/
Ancona faktycznie w ciąży nie można serów pleśniowych i dojrzewających, ryb wędzonych na zimno i surowych mięs. Sushi też nie można ze względu na zawartość surowych ryb, ale ja obeszłam ten zakaz i zrobiłam sobie z gotowanymi krewetkami :-)
Madziolina jeżeli jest to bardziej kłucie w okolicach pochwy to może jest to początek zapalenia pęcherza?
Marcia trzymam kciuki za Ciebie i Twojego Szkraba.
Dagmar przecież miałaś odpoczywać
Nooo właśnie się staram, olałam wczoraj zus i przewaliłam go na dzisiaj
Gin od 15tej, mam nadzieję, że wszystko wyjdzie ok. Trzymajcie kciuki