Ja także chodzę do lekarki, do której mam zaufanie, prowadziła moja 1 ciążę, ale teraz jakoś dla pewności na badania genetyczne wybrałam sie jeszcze do innego lekarza, który potwierdził to co moja gin, że wyniki super. jestem spokojniejsza. więc jesli tylko masz chęć to ja uważam że jak najbardziej.
reklama
marcia331
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Pisze ze szpitala. Od samego rana kiepsko sie czulam, bylo mi slabo, krecilo sie w glowie i nie mialam sily. W pracy marzylam tylko o tym zeby pojsc do domu sie polozyc. Ale w koncu tak mi bylo slabo ze kolezanka sie mna zajela, polozyla, dala herbatke, czekolade ale nadal bez poprawy. W koncu zawiezli mnie na ginekologie. Zbadala mnie pani doktor i stwierdzila ze mam napieta macice i troche krotka szyjke jak na ten tydzien ciazy. Dostalam zaraz luteine i mam lezec. Kroplowke maja mi podlaczyc i pobrac badania. Zrobila mi szybkie usg i z dzidzia wszystko w porzadku. Obstawiam ze te dzisiejsze objawy to z przemeczenia. Wiec pewnie bez zwolnienia sie nie obedzie. Ehh i caly moj plan wzial w leb.
dagmar
Hej dziewczynki. Pisze ze szpitala. Od samego rana kiepsko sie czulam, bylo mi slabo, krecilo sie w glowie i nie mialam sily. W pracy marzylam tylko o tym zeby pojsc do domu sie polozyc. Ale w koncu tak mi bylo slabo ze kolezanka sie mna zajela, polozyla, dala herbatke, czekolade ale nadal bez poprawy. W koncu zawiezli mnie na ginekologie. Zbadala mnie pani doktor i stwierdzila ze mam napieta macice i troche krotka szyjke jak na ten tydzien ciazy. Dostalam zaraz luteine i mam lezec. Kroplowke maja mi podlaczyc i pobrac badania. Zrobila mi szybkie usg i z dzidzia wszystko w porzadku. Obstawiam ze te dzisiejsze objawy to z przemeczenia. Wiec pewnie bez zwolnienia sie nie obedzie. Ehh i caly moj plan wzial w leb.
trzymaj się i uważaj na siebie i dzidzię
Dziewczyny dopiero wróciłam z Kajem a o 17 wychodzę, nie nadgonię, wybaczcie. Biorę no-spę i mam nadzieję, że będzie ok.
Trzymajcie się i do jutra
P
polisia
Gość
ojej Marcia trzymaj sie dzielnie, a jaka masz szyjkę? Jednak te Twoje słabe samopoczucie nie można go lekceważyć, mam nadzieję, że Ci cos pomogą. ściskam!
Dagmar a Ty jak?
Dagmar a Ty jak?
madziolina_p
Zgadza się A wiesz już,czy dziewczynka,czy chłopiec?
nie wiem jeszcze :-(
marcia331
Polisia, w zeszlym tygodniu moja pani doktor wpisywala mi 2cm, dzisiaj pani na izbie stwierdzila ze jak dla niej nie ma wiecej niz 1cm. W poprzedniej ciazy pomimo skurczow od polowy ciazy, szyjka ani drgnela do samego porodu, wiec teraz troche sie zmartwilam. Troche lepiej sie juz czuje po tej kroplowce. W sumie to wolalabym lezec w domu i odpoczywac, szczegolnie ze synek w domu. Maz nie moze wziac wolnego. Tesciowa na zwolenieniu od dzisiaj bo przeziebiona. No nic, na razie odpoczywam i czekam az maz przyjedzie do mnie po pracy. Moze beda juz jakies wyniki i zdecydujemy co dalej. Jesli maja mi tylko luteine dawac i cisnienie kontrolowac to moge to robic w domu. No i bede sie oszczedzic i umowie sie na wczesniejsza wizyte do mojej gin, bo normalnie mam miec 5 listopada.
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Cześć dziewczyny
Matko ale naskrobałyście od soboty
Witam nową forumowiczkę
Gratuluję udanych wizyt
Marcia uważaj na siebie i odpoczywaj. Oczywiście w domku zawsze najlepiej
Mój mąż właśnie pojechał do domku ale za tydzień przyjedzie, pójdziemy do lekarza i jak wszystko będzie ok to pojadę w końcu do domku. Już nie mogę się doczekać
Matko ale naskrobałyście od soboty
Witam nową forumowiczkę
Gratuluję udanych wizyt
Marcia uważaj na siebie i odpoczywaj. Oczywiście w domku zawsze najlepiej
Mój mąż właśnie pojechał do domku ale za tydzień przyjedzie, pójdziemy do lekarza i jak wszystko będzie ok to pojadę w końcu do domku. Już nie mogę się doczekać
reklama
madziolina_p
Fajny artykul apropo plci
Chłopiec czy dziewczynka? - Strefa kobiety.pl
A mnie caly czas brzuch ciagnie, jakby mnie cos pradem kopalo czasem takie ciagniecie na srodku bardzo nisko brzucha...
Chłopiec czy dziewczynka? - Strefa kobiety.pl
A mnie caly czas brzuch ciagnie, jakby mnie cos pradem kopalo czasem takie ciagniecie na srodku bardzo nisko brzucha...