reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Na moją dwójkę groprinosin nie działa. Szczepionkę trzeba przyjąć całą, żeby efekty byly. Z drugiej strony to nie jest lek na całe zło. Tam są poszczególne szczepy. Mój starszy np. źle zniósł ismigen i byłam ponad 100 zł w plecy, bo po 5 tabletkach całe opakowanie leżało.

Kroczku my mamy Britax Romer dla H i K oczywiście odpowiednie do wagi ;) i jestem bardzo zadowolona :tak::-) :)

U nas już ok 20 minut potężnej awantury i płaczu z powodu pajaca z zakrytymi stópkami :cool2:

Kroczek skąd teraz Ci ten fotelik wyszedł? ;-) ja mam Chicco Xpace 9-18 kg, jestem zadowolona, ale dla chłopaka może być trochę za mało obszerny.. bo na K jest taki akurat..

Magda odzywaj się częściej, nie musisz wskakiwać w temat ;-)

Dziewczyny ja dalej nie mogę oddychać :-( tam jest coś porządnie zatkane, bo te specyfiki od lekarza na chwilę pomagają i niby schodzi, ale zapachów nie czuję nadal żadnych.. Jeszcze ze dwa dni i znowu pójdę do lekarza, choć ona niby kazała to stosować 10 dni.. więc może spodziewała się ze to tyle potrwa..

A Katjuszko bo mamy w "spadku" fotelik z firmy Nania ale jakoś już się zrobił przymały i ostatnio zauwazylam że nie trzyma się już dobrze na mocowaniach:/

Nasz Britax jest dość obszerny, szukałam właśnie fotelika żeby nie było ciasno w kurtce zimowej ale jak to za rok będzie to sobie nie wyobrażam..

Ancona u nas batdziej chodzi o tą szelke z przodu na dole bo otwor do przestawienia jest zeby bylo luzniej a nie ma mozliwosci odpiecia tego pasa ( nie mam instrukcji obslugi bo moze cos zle patrze) a poza tym mocowania sie wyrobily i to mnie martwi bardziej

reklama
Do góry