kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Oj szarawo dziś na forum...
Głowy do góry dziewczyny. Zamknijcie oczy, pomyślcie maluszku, zaraz wam się humory poprawią :-)
Ja codziennie rano, zanim jeszcze wstanę z łóżka, układam się na wznak, kładę rękę na brzuch i wyczuwam gdzie jest maluszek (to jedyny czas kiedy jestem w stanie go wyczuć). I najfajniejsze jest to, że się przesuwa :-) Jeszcze parę dni temu był bardziej po prawej stronie, wczoraj był idealnie pod pępkiem (jakieś 7cm poniżej), a dzisiaj już był na lewo mały wędrowniczek ;-). Mąż jakoś z przymrużeniem oka patrzy na te moje rewelacje, no ale co on tam wie jak rano śpi głęboko.
A powiem wam, że jak tak rano sobie potrzymam ręce na brzuchu, to mimo że nie czuję jeszcze ruchów dziecka to wiem, że jest, że się rusza i to poprawia mi humor na cały dzień :-)
Ja wybieram się dziś na miasto, muszę zakupić nowe biustonosze, i może ze dwie nowe bluzki, w czymś do pracy trzeba chodzić, a że znajomi jeszcze nie wiedzą, to się ukrywam. Chcemy pierwsze powiedzieć rodzince, a z tym czekamy do naszej rocznicy ślubu która jest pod koniec października :-)
Madzkim a powiedz Ty mi ze skoro nie czujesz ruchow jeszcze dziecka to skad wiesz z ktorej strony jest malenstwo? To tak sie czuje? Ja nie czuje tak nic tylko macice powiekszona