reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej.
Poczytałam was wczoraj ale tak mnie cały dzień potwornie głowa bolała że już mi energii brakło na odpisanie.
Dziś z mężem staraliśmy coś odgruzować chatę ale to jest niepojęte jak jedno małe dziecko i nieduży pies potrafią szybko zniweczyć nasze działania. Wystarczy że dziecko stara się samodzielnie zjeść zupę z grzankami, przy sposobności karmić będącego właśnie w odwiedzinach wujka tymi właśnie grzankami maczanymi w zupie, i do tego pies, który usiłuje "posprzątać" wszystko co spadnie, skapnie tudzież pokruszy się na podłogę:baffled:
Teraz piekę ciasto, szwagierka jutro zaprasza na obiad to zaoferowałam się że przyniosę deser :)

reklama
Katjuszka

Mi lekarka powiedziala, zebym conajmniej 6 miesiecy poczekala i kontrolowala hcg.
Minelo 4-5 miesiecy i hcg spadlo juz wczesniej. Chcielismy tego, wiec to bylo swiadome. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie ok.

Witam :-)

Mała dzisiaj w nocy przeszła samą siebie, wierciła się, wyła i sama nie wiem co. Dobrze, że potem chciała odespać i wstałyśmy po 8.

Madzilina gratki. Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało.
Truskawkowa a Andrzejki to nie za tydzień ;-)
My też wczoraj mieliśmy gości.

U nas chorobowo od piątku. Chłopcy kaszlą i są zakatarzeni. Dziś pierwsza spokojniejsza noc więc w końcu jakoś funkcjonuję. Tym razem mnie też dopadło więc męczymy się w trójkę. Jedynie M ocalały ale pewnie dlatego że był w delegacji i jak się wszystko wykluwało to go nie było. Szczęściarz! Miejmy nadzieję że na tym się u chłopaków skończy i nic niżej nie zejdzie bo w piątek osłuchowo było czysto.

Madziolina - oby ryzyko się opłacało! Trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy.

My mieliśmy wczoraj bilety na koncert do Areny i musiałam oddać rodzicom. A tak fajnie się ułożyło że akurat mieli czas i mieli siedzieć z chłopakami. A tu d...

Dzień dobry w poniedziałek:)
Jak tam minął wam weekend?
Miałam dzisiaj iść do pracy, ale wzięłam sobie zaległy dzień urlopu bo i tak muszę do końca roku dwa dni wykorzystać.
Przy Emmiś pewno nie odpocznę ale praca dziś do mnie nie przemawia ;)

reklama
A my siedzieliśmy w domu. Pogoda nie bardzo sprzyjała spacerom ale w niedzielę już mi tak łeb pękał że wyszliśmy na godzinkę do lasu. Wczoraj chciałam zobaczyć jak Kuba będzie funkcjonował bez drzemki... niestety nie widzę jeszcze powodzenia w tej kwestii. Owszem spać nie poszedł ale od godziny 15 gdy wróciliśmy ze spaceru trzeba było ciągle go zabawiać bo z braku snu i ze zmęczenia wył. Zasnął przy butelce po 19 ale szkoda mi go tak męczyć i siebie też. Chyba wolę jak śpi w dzień i zasypia o 21.

Do góry