reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

wszystkie dzisiaj w lidlu w kolejkach stoją za zabawkami?;-)

O ile na noce nie narzekam to w dzień moje dziecie śpi tylko nie całą godzinę i dopiero po 20 siadam ze starszym do lektury.Do tego z religii mają się nauczyć modlitw a to ciężkim napisane.:no:

reklama
Hej, mnie wymiotło rano do Lidla. Emma dostała tą tablicę magnetyczną do pisania (już się nią bawi), i jeszcze kupiliśmy dwie drewniane zabawki, jedna jakąś grę pamięciową i puzzle 3D- farmę , ale te zabawki dostanie na urodziny.
Teraz siedzę w pracy:confused2:

Milenka - eeee tam w Lidlu hehe pod monopolowym bo toż to dzisiaj czwartek i "Przyjaciółki"

Truskawkowa - no właśnie juz miałam śledztwo wszczynać gdzie sie podziewasz [emoji6]

MaDziKm - spokojnej pracy :)

Na wczorajszych zajęciach było super. Nawet był Dzieć gorszy od F. Chociaż nie mogę narzekać bo trochę wczoraj sobie posiedział i posłuchał. A ten drugi darł japę o wszystko.
Muszę sie zabrać za robienie z F choinki na konkurs na przyszłą środę. Dowolne wykonanie, dowolny materiał - inwencja twórcza siebie mnie odezwała hehe

Witam :-)
A Wy dzisiaj znowu na zakupach :szok::-D Mnie tam do Lidla nie ciągnie. Zresztą prezenty gwiazdkowe planuję w grudniu kupić.

Madzik moja ma taką zwykłą tablicę - znikopis i ją uwielbia.
Kroczek super zabawa z tym piaskiem :tak:

U nas znikopis tez dlugo używany. Taka a4 tablicę mam od 5lat. Co prawda O się nie bawi nią jeszcze sam.
Katiuszka mój skarb spać 2 razy w dzień w domu. Odkąd poszedł do żłobka to z dnia na dzień zmienił na 1 krótka drzemkę bo mu szkoda czasu niestety w domu również

Ja w lidlu nie byłam ale za to ostatni dzień wolności zaliczony. Mogę witać moja Kruszynke choćby jutro co nie zmienia faktu ze cały przyszły tydzień mam jeszcze plany. ..

Edysiek Ty też się ubawiłaś;-)?

Milenko wymyślają z tej religii teraz cuda na kiju. Ja rozumiem podstawowych modlitw się uczyć ale kurcze wydziwiają już strasznie.

Mika no to pochwalisz się swoją inwencją twórczą w formie zdjęcia:tak:?

reklama
Madziolina no to zdrowka i gratulacje :)
U nas lidl tez okupowany byl przez dziadka. Maly dostanie wędkę z obrazkami i tor dla resorakow :)
Ja jestem dziś bez mocy. Brzuch mnie napier ... . :(
Spokojnych nocy życzę i uciekam

Do góry