reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Chorowitki - zdrowia dla Was!!!

Katjuszka - u nas cienki pajac i śpiworek. Chłopcy się tak rzucają w nocy, szczególnie J że po 5 min byłby odkryty. W pokoju mają 22-23 stopnie.

Auliya - super wieści! Ciężko uwierzyć że już prawie na finiszu jesteś!!!

reklama
Wieści z pola bitwy z zarazkami: ja i młody co raz lepiej. Nawazniejsze ze pije i nie wymiotuje. Zjadł marchwianke i chlebek z masłem, pije już bez kłopotu. Niestety priobiotyku za nic nie chce wziąść do buzi, jutro zakupie Witamilki z dozownikiem - może to sie u nas sprawdzi.
Najadlam sie dzis rano strachu za wszystkie czasy. Kamień z serca mi spadł jak zobaczyłam mokra pieluche i jak już zaczął jeść.
W naszej durnej przychodni pewnie stwierdza, ze nie ma przeszkód do szczepienia czwartkowego. Pośle ich na drzewo ... jak chcą niech sanepid powiadomia, że wyrodną matką jestem.

Katjuszko u nas problem z odkrywaniem tez zniknął po zakupie kolderki z minky. Ale to bylo zimą teraz już mu sie chyba znudziła i czas na zakup nowej :) bo fika nogami ze ho ho.

Ide spać bo noc dluga a do naszej ekipy dołączył Tato tzn. jak to określiła któraś z Was " on walczy o życie".

Mika trzydniowka może się powtarzać. Mój synek mial 2 razy i lekarka mnie oswiecila, że różne wirusy ja wywołują. Doczytalam i faktycznie tak jest.

Myszka - faktycznie masz racje, mi tez lekarka mówiła, że trzydniówka ma dwa szczepy wirusów. Dzięki za przypomnienie.

Katjuszka Julko śpi w piżamce bez stópek i też notorycznie się odkrywa. Jemu jest z tym dobrze, ale ja nie śpię całymi nocami, bo tylko biegam go przykrywać. Meszek u nas też się pojawił.

Zaciekawiła mnie kołderka, o której piszecie więc chyba się na niej skuszę.

Myszka dobrze, że już trochę lepiej.

Mika a wysoka jest temperatura?

Truskawkowa jak teraz?

reklama
Do góry