reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek mała alpinistka :)

Milenka ja teraz jakoś w tyle jestem, bo dzieciaki wyhamowały z chorobami.

Truskawkowa jak impreza? Ja mam za tydzień chrzest, a dodatkowo matką chrzestną jestem, więc więcej roboty.

reklama
Melduje sie i ja. Po imprezie ok. Chłopaki się wybiegali, ja pogadałam z rodzina męża i niedziela zleciała. Generalnie chrzest to impreze.....nudna-wolę taką z tańcami;-)

Edysiek szelki alpinisty musisz zakupic :)
Podczytuje ale na pisanie sił mi brak troszkę. U nas nocki na zmianę raz lepsze raz gorsze. W tym tygodniu niestety gorsze :( Ida nam dolne 3 i 4 i to juz długo ida.
A ja leżę i ryczec mi się chcę. Przyjechała do nas teściowa - przeziebiona jak 150 . Twierdziła przez telefon do M, że jest zdrowa a okazało się inaczej. Nic jej nie powiedziałam tylko swoim zachowaniem dałam do zrozumienia ja mnie tym wkur ... Efekt: rano mały obudził się z gorączka i spektakularnym pawiem.
Co ze mnie za matka, że tej wiedźmy nie wyrzucilam. Jeszcze musiałam pilnowac bo po rękach go całowala. A moj M pewnie nic jej nie powie bo ta zaraza bedzie szantazowac ze jej ciśnienie skoczy.
Teraz moje biedactwo śpi a ja czekam co będzie po pobudce. :(((((

Przepraszam,że tak o sobie. Postaram sie potem opisać Wam troszkę jak moje dziecko je. Aaa no i dzięki za przepisy.

Edysiek pięknie Kinia trenuje wspinaczkę :)

U nas po kilku dniach przerwy zarwaliśmy nockę H płakał co chwilę, o drugiej w nocy robiliśmy inhalacje bo krtań znowu daje się we znaki. A od rana tylko rzęzi i nawet płakać mu ciężko. Narazie inhalacje i zobaczymy :/ a jeszcze K też coś bierze i jeszcze ta wysypka mu nie schodzi :(.

EDYSIEK radzi sobie dziewczyna;-)

MADZIOLINA to planujesz l4 do grudnia przeciagnąć;-)

Moja szaleje,z uśmiechem na ustach robi to co jej zabronię,a jak już słyszy nunu to

Dzień dobry [emoji6]

U nas chorobowo - F z gilem do pasa [emoji15]
A już miałam nadzieje, że go nic nie złapie przed wyjazdem a tu zonk [emoji15]

reklama
Dzien dobry.
Ja juz kawy nie potrzebuje. Jedna matka z przedszkola tak mi ciśnienie podniosła, że szkoda gadac. Bo pani krzyczy na dzieci. No jak rok temu pani pozwalała na wszystko, a teraz nie to mamunia drze ryja. Tak sie darła w sklepie, że połowy nie kupiłam.

Do góry