reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek jak można nie mieć w domu alkoholu? :szok: ;-)

Witam się wieczorkiem z białym winem. Dzisiaj pojechaliśmy do zoo do Opola. Julkowi z całej wyprawy najbardziej podobał się traktor i koparka, bo jakieś przebudowy w zoo mieli :sorry:

Madzik ja również dziękuję za spotkanie i jak mówiłam zapraszam :-) Klarze prezent się podoba tak bardzo, że chodziła robiła lulu i na koniu wozila :-)

Wypijcie moje zdrówko proszę bo ja pije wodę aktualnie ;-)

Milenka my też się spotkać musimy. Z Madzik z tak daleka się udało ;-)

No to mamy imprezkę [emoji6] ale pamiętajcie jeśli dzis pijemy wszystkie to jutro tez będziemy wszystkie "chorować". Jak solidarność to solidarność [emoji106]

Mika KATJUSZKA jest szczęściarą bo ją kac męczyć nie bedzie:-D

EDYSIEK tym bardziej powinnaś mieć pełny barek,pić ze szczęścia że chłop Cię nie wku..... albo ze smutku że śpisz sama:-p

DJMKA zdrówka,ja polecam nowość syrop islandzki,na kaszel,gardło i chrypkę mojej pomógł po jednym dniu i ja też wczoraj na gardło wypiłam i mi przeszło.

Katjuszka to samo pomyślałam tak blisko mamy a nie udało sie spotkać jeszcze.

MADZIKM kochana ja żartowałam z tym magnesem ale jest mi bardzo miło że pamiętałaś:happy:.Przyznaję że o 10 myślałam o Was i żałowałam że sie nie udało razem spotkać,a do kiedy ty jesteś w pl?Młoda chyba wychodzi na prostą,więc jak sie tylko uda to chętnie się spotkam,pasowała by Ci środa?

reklama
MADZIOLINA a ty kiedy do pracy idziesz?jak beta?

LASKI dajcie fotki wiecie gdzie ze spotkania.
Fajna ta kinder planeta?

Ostatnia edycja:
Do góry