Witam kobietki
z tym podwiazaniem jajników to sama bym sie pewnie zdecydowała bo po przykładzie Dagi ja juz w zadna antykoncepcję nie wierze i naprawde mam problem na co sie zdecydowac po porodzie.
Mojeboje- współczuję przezyć, ja jakos na zapachy nie jestem zbyt wyczulona ale jak mi jakas druga osoba zalatuje to zmykam gdzie pieprz rośnie bo zaraz mi słobo i niedobrze. i do tego agresja mi sie włacza no bo tylko dlatego ze komuś sie nie chciało umyć ja sie meczę.
a wiecie co mnie jeszcze wyprowadza z równowagi? jak ktos w kolejce do kasy pcha sie na mnie z wózkiem albo stoi tak blisko ze czuje na karku tej osoby oddech
aaa nawet jak pomyśle teraz to mnie nerw bierze, i jeszcze mozna sie odsuwac i odsuwać a ta osoba chyba sobie myśli że ja jej miejsce robie i za chwilkę znowu tuż za mną bleeeeeee
Jouluatto- ja bym chyba odpusciła to zlecenie. Ale to moje zdanie a ja jak myśle o grudniu styczniu to widze siebie pod kocem z gorącym kakao i dobrą ksiażka
bo ja straszny zimowy domator jestem. ale na powaznie jak dla mnie troche zbyt ryzykowne takie podróżowanie po górach w sezonie zimowym no i to stanie na mrozie.
Truskawkowa- dawaj adres ja ci pomoge, wiem dokładnie co czujesz tez mnie czasami taka niemoc bierze że nic tylko ryczeć. Nawet prania sama nie powiesze bo ktos mi musi ten cieżki kosz pod suszarkę zanieść i mase innych niby pierdoł ale jednak potrafią w równowagi wyprowadzic.
Lil kate- witaj na forum
Edysiek- głowa do góry, pomyśl w ten sposób "jutro znowu zobaczę swoje maleństwo" lepiej?
Madzikm- no ja ogóry pochłaniałam zaraz na początku ciaży cały słoik potrafiłam zjeść na raz