reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek cały dzień było ok ale o 18stej jak dał dwa razy pod rząd z czego raz na kanapę - nie zdążyłam go zapieluchować po pierwszym razie :confused2: to wszystko do prania razem z Małym :baffled:

reklama
Truskawkowa mam nadzieję że krócej :eek:

Madziolina bardzo łatwo się tym zarazić przerabiałam to w ciąży że starszakiem. Mało przyjemne.. (tzn ja byłam w ciąży z H a starszak przyniósł to z przedszkola)

Ostatnia edycja:
Jestem wykończona. Byliśmy z Malym u stomatologa bo lekarza rodzinnego już nie było w przychodni. Pani doktor stwierdziła, że to opryszczka i dała 2 kolejne maści z czego 1 znieczulajaca (emla) i napisane jest na ulotce, że stosować tylko na zewnątrz a nam kazali w buzi smarowac. .
Najgorsze, że on chce jeść a nie może i płacze co chwile. Aż się boję nocy.
Jutro pojade z nim do swojego lekarza. Może on nam coś poradzi. :(

Wieczór masakra. Godzina placzu z wyginaniem się, tupaniem nogami i waleniem rękami gdzie popadnie. Ja już placze razem z nim z bezsilności. Jak już zasnął to spi jeszcze.
Jak ja nienawidzę lekarzy. ......

Ostatnia edycja:
Nie no jakby moje dziecko spało w łóżeczku to byłby tak wyobijany ze wszystkich stron, że opieka społeczna mogłaby sie przyczepić. No właśnie, nie bedzie dziad spał w łóżeczku, dobrze, że są kojce z materacami. F śpi bardzo niespokojnie od ponad miesiąca.

Jak tam chorowitki ? Lepiej ?

Miłego dnia [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Myszka jestem zdziwiona emlą, bo stosowałam ją na nogi jak miałam depilację laserową i jakoś nie bardzo pasuje mi na lek stosowany w jamie ustnej dziecka :szok:

Do góry