reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa zdecydowanie chce nas zawstydzić ilością przetworów :)

U nas waga stanęła po roczku i mamy 12,5 kg
Właśnie wróciliśmy z laboratorium lekko nie było ale poszło bardzo szybko. Na szczęście miałam że sobą kolorowe plasterki to dał przykleić bo paniom nie dał się omotać ich białą taśmą hehe

I już dwa razy dzisiaj słyszałam oj jaka ładna dziewczynka :crazy:

Odnośnie zakupów prezentować dziewczyny kiecki i fryzury :-) ja uwielbiam oglądać :rofl2:

reklama
U nas też przetwórstwo warzywno-owocowe w pełni [emoji6]

Co do wagi to F ma 13,5 kg , ciuchy na 92 .

Pozniej jadę do Teściowej " nie chcem ale muszem" i pewnie przyjadę z jakimiś rewelacjami [emoji33]

Witam :-)

Agunia mi taka pogoda odpowiada, 26 stopni :tak: Tylko rano jak wychodziłam do pracy było 6 :szok:
Truskawkowa chyba mnie przegoniłaś z przetworami ;-)

Milenka
mówi się, że po roku bo wtedy dziecko zaczyna chodzić i już tyle nie przybiera. Jak mała zacznie biegać to też waga stanie w miejscu.

Moja obecnie nosi rozmiar 86.

Jestem jestem. kupiłam kieckę (potem wstawie zdjecie) ale co sie nalatalam i naszukalam:/ Ja nie wiem co to za moda teraz że krotkie te kiecki ze pol tylka widac. Ja rozumiem przed kolanko nawet sporawo ale kurcze nie w pol uda:crazy:
Malo tego wszystkie z racji mojego wzrostu wygladaly jakbym mlodszej siostrze zakosila. No ale w wielkich bolach jest i kiecka.

Mialam wlasnie wazyc dzis przy kapieli K ale nie spal dzis caly dzien wiec teraz padl juz w polowie kolacji:/
Agunia powiem Ci ze moj K jakis miesiac temu wazym 10,5kg wiec nie jest tak zle z J:)
Mika jak wyprawa do tesciowej:)?
Ja tam jestem zadowolona z takiej pogody:) Dla mnie w sam raz:)

Mika mój miał body na 98. Są pewnie rzadkością, ale można dostać.

Kroczek te kiecki teraz to chyba w większości krótkie są. Czekam na foto ;)

Truskawkowa szalejesz z tymi przetworami. U mojej mamy krucho z tym, bo sucho i ogórków malutko, a co swoje to swoje.

Moja wagowo pewnie w okolicach 10-11kg. Rozmiar 86 na tapecie i to leginsy z tyłka spadają.

KROCZEK to czekam na fotkę kiecki

MIKA w smyku są rozmiary 98bodziaków,kupiłam długi rękaw na zimę właśnie 98:tak:.Moja teraz 92nosi

reklama
Jestem, żyję. Zastać idę spać, bo ledwo na oczy patrzę, a w sumie wyspana byłam rano w miarę. K kilka razy się budziła, ale zasypiala. Niestety po tej chorobie je mi dwa razy w nocy :-( no nic, chwilę się pomecze a potem zobaczymy.

K juz całkiem dobrze, choć zęby nadal a natarciu. Wczoraj jeszcze słaba była. Rano jak padła na drzemkę to niania mówiła, że chodziła patrzeć czy wszystko ok bo 3 godz spała..

Edysiek Ty masz typowy problem z niejedzeniem jak Cie nie ma... ja mam głupi problem, bo K z nianią je wszystko, łącznie z jakimiś dziwnymi zupami gotowanymi przez nianię i deserkami różnymi, a jak przychodzi weekend to żyje kielbaska i parówkami bo z nami nic z łyżeczki nie zje. Zrozum tu dziecko.

Dokładnie, w smyku są body na 98 bo kupiłam ostatnio i szczerze mówiąc myślałam, że będą Za jakiś czas a teraz są dobre. Odrobinę za luźne na długość, ale ogólnie takie w sam raz. Zaczynam się zastanawiać co suszarka robi mi z ubraniami, bo K owszem, wysoka, ale bez jaj.. ja nawet gdzieś na 104 widziałam body. Na pewno będę potem takich szukać bo to rewelacja na chłodne dni, żeby plecy się nie wietrzyly ;-)

Do góry