reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja jestem ale juz sil nie mam. Caly dzien sprzatalam dom:-) Już patrzeć na ten bałagan nie mogłam( a i humor sie poprawił bo nie było czasu rozmyślać).

reklama
Dobry wieczór kobitki:-D Co tu takie pustki?

Ancona co na głowie robiłaś u fryzjera?:-)

Milenko trzymam kciuki za szczepienie. U mnie praktycznie wszystko uschło na ogródku więc tylko teraz wycinam co bardziej ususzone:)

Jadę jutro dziewczyny za kiecką na wesele i aż mnie skręca bo jakoś nie mam pomysłu. Zawsze miałam jakąś wizję tego jak chcę wyglądać a tu teraz nic mi nie przychodzi do głowy:no:

Milenka fajnie że jesteś zadowolona z wyjazdu. A kuzynka jak się da to wykorzystuj do pilnowania :-)
Meble jacyś starsi ludzie wzięli, nie mieli czym zabrać to musieli zapłacić mojemu bratu za dowóz i byli zadowoleni.

Truskawkowa to teraz można jeść z podłogi ;-) ja może jutro coś ogarnę bo można sobie krzywdę zrobić potykając się o zabawki :/

Kroczku pojedziesz i na pewno jakieś cudeńko wpadnie Ci w oko :tak:
a włosy podcinałam i robiłam kolor teraz są takie rozświetlone ;-)

Chłopcy w końcu śpią ja nie wiem skąd te dzieci biorą tyle energii...?:-D

Dzień dobry!
Słonko świeci a temperatura wynosi 13 stopni. To o 10 mniej niż tydzień temu. Już widzę swoje narzekania jak będę do pracy wychodzić że zimno ;-)
My mieliśmy się dziś szczepić na odrę, świnkę, różyczkę i co? Znowu nie zaszczepię chłopaków bo O od wczoraj ma opryszczkę na wardze. Zaraził się od M, któremu wyszło 12h później niż małemu więc nie było temu jak zapobiec
Strasznie jestem zła bo myślałam że będę mieć to w końcu z głowy! I znowu trzeba ze 3 tygodnie czekać. Wrrrrrr

Witam :-)
A co to wszystkie całymi dniami spacerują jak pogoda dopisuje?
Mi właściwie takie lato odpowiada, 25 stopni, słoneczko, można cały dzień na dworze siedzieć :tak:

My po szczepieniu,mała nawet nie zająknęła jak ją kłuli,no szok;-).Waga 14,700 więc nie sprawdza sie u niej że po roku dziecko nie przybiera dużo,no ale ona cały czas głodna.

Milena, mój O. Waży 16.5kg więc narzekaj dalej że masz grube dziecko, a się doigrasz ode mnie ;)
Ja żyję, ledwo wyrabiam ale daje rade.

Witam z kawusią,

Mój szczypiorek dla porównania waży 9 kg :-)

Truskawkowa wzięło Cię na przetwory. Czasu masz za dużo, czy próbujesz nas zawstydzić? ;-)

Edysiek mi z kolei w taką pogodę jest źle, bo marznę. Zdecydowanie bardziej wolę upały.

Rila ja tak mam z pneumokokami.Co chwilę muszę przesuwać termin szczepienia.

Kroczek i jak zakupy?

reklama
VILTUTTI ale Twój jest facet no i wiesz masa mięśniowa sporo waży;-)a dziewczynka powinna być zgrabna.

AGUNIA spoko J ma zbliżoną wagę do większości kwietniówek bo chyba normy tutaj 10-12kg

KROCZEK pochwal się ja też koncepcji nie mam do kiecki,za to nad fryzurą myślę o jakimś warkoczu.

KATJUSZKA jak K?

Do góry