reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa - pogoda dzisiaj ok bo ma być max 24 stopnie. Duszno jest ale przynajmniej nie grzeje.

Viltutti - a Ty gdzie sie ukrywasz ?

reklama
U nas taka lipna ta pogoda,niby duszno a słońce co chwilę się chowa.
Przyszły buty,pisałam że mnie zaślepiło i faktycznie,rozmiar 21 a wkładka odpowiadająca nr 18chyba;-)moja wina bo nie poczytałam tylko rozmiarem sie zasugerowałam.Teraz muszę to odsyłać ale nie żałuję że małe bo lipne są.
Trzeba sie udać na zakupy za jakiś czas,od kiedy są przeceny letnich w ccc?

Odnośnie szczepienia mmr to my też mieliśmy zakaz wychodzenia na słońce przez kilka dni. Jak to pani dr powiedziała "cieniem cieniem" :-)

Nie mam weny i siły na pisanie chłopaki już w miarę ok H tylko jakiś wrzeszczący od rana a mnie rozłożyło totalnie! Na dworze gorąco a ja w swetrze i dresach pod kocem z gorączką i tak zawalonym gardłem że nawet ciężko myśleć.

Wpadam się tylko przywitać, bo czasu brak na więcej. Jeżdżę teraz codziennie w delegację, a do tego nawiedził mnie brat z familią więc jest tłoczno, głośno i muszę walczyć jak lwica, bo jego córka próbuje mi bić Julka :wściekła/y:

Opanowało mnie błogie lenistwo. Matka też ma prawo odpocząć:-)
Poukładałam w szafie,zrobiłam obiad z 2 dań-wiadomo wczasowiczów mamy;-) a teraz....syn je obiadek na kocu,mamunia leży obok z kawką, junior śpi, a pranie czeka w pralce na wywieszenie-niech czeka-ja mam czas:-)
Ancona zdrówka życze.

Milenka - myślę, że jeśli jakiegoś specjalnego upału nie będzie to na błędne skały spokojnie możecie się wybrać. Przyjemnie można pospacerować też po wzgórzu parkowym (teren parku zdrojowego, przy pijalnii) - szczególnie, że ścieżki są w lasku.
Poza tym chyba jest jeszcze muzeum zabawek w Kudowie, skansen, aquapark, muzeum papiernictwa w Dusznikach.
Co do kawiarenek, restauracji, ostatni raz byłam w jakiejkolwiek chyba jeszcze w liceum, więc moje informacje byłyby nieaktualne. Na pewno mogę polecić wycieczkę do Novego Mesta (kilka km od Nachodzi), na rynek jest kilka bardzo przyjemnych restauracji. I koniecznie ser smażony +zimne piwo :-)
Swoją drogą dziwnie zastanawiać się nad atrakcjami turystycznymi miejsca w którym się mieszkało ;-)

Rila - i jak wizyta?
Anacona - współczuję choroby. Oby szybko przeszło.

Ja tez się obijam. Babcia czyta O. bajki, a ja położyłam Minia na drzemkę i tak sobie leżę koło niego :-)

A co to wszystkie pousychały z gorąca, że od kilku godzin cisza?
Ja dzisiaj nic nie robiłam tylko wlałam małej wody do basenu i tak siedziałam z mamą w cieniu. Mała też marudna z tej gorączki. Na szczęście wieczorem szybko padła.
Milenka to lipa z tymi butami.
Ja też dostałam smsa o obniżce w CCC i na weekend się wybiorę.

reklama
Do góry