reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dzień dobry :-); gdzie się podziewacie? :-)

K wstała o 7, ale coś jest nie halo bo bardzo nie wsosie :-( jedna dolna dwojka się przebiła, ale chyba jej górna daje popalić, bo nie da sobie dotknąć, a od dwóch tyg ją widać tylko dziaslem cały czas pokryta :-(
Do tego śniadania nie zjadła i juz śpi. Jadła ze mną parówki co prawda, ale bałam się jej dużo dać bo wieprzowe..

Laseczki odwiedzające Kraków. Ja się też pisze na spotkanie tylko weekendowe, bo będę pracować juz. O ile nad morze nie pojedziemy, choć jakoś nie liczę bo m miał ochotę może przez godzinę a teraz znów ignoruje moje sugestie...

RILA zuzanka U mnie jest identycznie,wszystko nie pasuje i ryk anajbardziej jest wkurzające jak cały dzień słyszę yyyyyyyy,bo cały czas jęczy,w czoraj kuzynka była to w szoku że dziecko nawet chwilę bez buczenia nie wytrzyma.

MYSZKA widocznie kawaler wstał wcześnie bo bał się ze przegapi wschód;-)

KATJUSZKA mój o polskim morzu nie chce słyszeć,zresztą jak bym miała jechać tyle km to wolę Chorwację;-).Spotkanie proponuje na rynku,każda dojedzie najłatwiej:tak:no i knajpek i placów nie brakuje.

Nocka niby ok, pół w łóżeczku, pół w kojcu ot taki miał kawaler kaprysik [emoji6]

Edysiek - zrobiłam mu pastę z samego żółtka z masłem i odrobiną szczypiorku, zajadał z chlebem tylko szumiało. Ewidentnie mu białko chyba nie pasuje. Odliczasz pewnie godziny do weekendu.

Moja jeszcze spi aż dziwne:szok:

TRUSKAWKOWA bez przesady twój krupnik to rozpusta:-D,ja ugotowałam na indorku;-)

Wcięło wszystkich?u mnie już 33stopnie,dla mnie za gorąco

Ja dziś tylko biegam po koszmarnej nocy.
Byłam z Młodym na badaniu stóp, które przeprowadzali fizjoterapeuci. Dowiedziałam się, że teraz odchodzi się od butów ortopedycznych (stosuje się u dzieci z problemami neurologicznymi), zamiast tego wkładki mamy kupić. Zapytałam też o buty dla Młodej. Pani mi powiedziała, że buty dla dziecka powinny być do kostki, z twardą piętką i miękkie przy zginaniu. Najbardziej jednak zdziwiło mnie to, że dziecko nie powinno chodzić po domu boso, bo twarde podłoże jest i właściwie nawet dorosły nie powinien tak chodzić, chyba, że dywany mamy to jeszcze jest ok. W związku z powyższym powinnam wyrzucić buty ortopedyczne, nie kupować butów za kostkę, tylko takie jak wyżej i zastosować wkładki. Same wkładki to koszt 200 zł.

A przy okazji dowiedziałam się, że w związku z wadą w stopie lewej głównie Młody ma wadę postawy.

reklama
Witam. U nas też gorąco. No i ja też niedługo kończe pracę i weekend :-D muszę jakieś szybkie zakupy zrobić. No i przydałoby się chłopakom jakieś rzeczy kąpielowe kupić, bo duży basen już w pełnej gotowości. Starszy jakieś kółko ma, ale młodszy to przez nie przeleci.

Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad.... Jakiś gotowość by się przydał.

Do góry