reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzień dobry.
Wschód słońca obejrzałam, czuję się spełnioną matką ;) tylko te noce... kiedy to się skończy...

reklama
Witam :-)
DJMka wstała skoro świt :-D a reszta śpi?
Ja też mogłabym napisać, że bladym świtem wstałam, ale mimo że pobudka o 5 to już słońce wysoko było ;-)
W nocy tylko jakaś godzina wiercenia, więc śmiem powiedzieć że noc zaliczam do udanych.
Jeszcze jutro i weekend :-) Jak ja dawno z weekendu się nie cieszyłam :rofl2:

Milenka
pewnie tęskni i okazuje to na różne sposoby. Chociaż dzisiaj zjadła śniadanko, z tym że nie kaszę ale jogurcik.
Wczoraj nie chciała się ode mnie odkleić.

Moja też zasypia z dupskiem u góry. Jak wcześniej wcale nie spała na brzuchu, tak teraz inaczej nie potrafi.

Edysiek masz rację o 5 słonko wysoko, w sumie po 4 też ;)

Madziolina cisza u dzieci jest zła i podejrzana. Oby udało się naprawić.

Madziolina stanowczo cisza jest zagrożeniem ;-)

K właśnie śpi, a ja czekam na kuzynke bo ma pożyczyć ode mnie fanty dziecięce w związku z tym, że za dwa tyg rodzi ;-)

Na razie uciekam, miłego dzionka :-)

Edysiek - na bank to z tęsknoty [emoji22]

Madziolina - to sie w Michałku mały łobuz odezwał :) naprawiłaś czy czeka Cię wydatek ?

DJMka - spełniona matka to szczęśliwe dziecko [emoji6]

Moja też ciągle zamachy na okulary robi, refleks trzeba mieć niesamowity.

Uwielbiam tą pozycję z dupką do góry, E też najczęściej tak śpi

Przeraża mnie weekend z 33 st:baffled:

reklama
DJMka moj synek jeszcze nie byl szczepiony na mmr. Dopiero w tym miesiącu bo u nas w 14 miesiącu kazali przyjść. Aczkolwiek to ma raczej związek ze zmianami w przychodni i pewnie liczyli na nowego pediatre.
Madzilona_p no brawo ja juz tez swoje patrzydla naprawialam bo synek mial super zabawkę. Za to u nas cisza oznaczala 2 storczyki sciagniete do kojca i smakowanie kory.

Nocka nawet super bo 2 pobudki ale tylko na cyc i spal do 8:00 od 19:00.

Spacerek po chlebek zaliczylismy, kurki i inne zwierzątka odwiedziliśmy no i babki z piasku tez nalepione. Teraz drzemke zalicza :)

Ostatnia edycja:
Do góry