reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Bosko zasypiają te wasze Szkraby:tak: no i miałam pisać że Milenko córa włoski ma super:)

Madzikm sukienka jak najbardziej pasuje i jest świetna:)

Edysiek mój K też nie specjalnie lubi być karmiony przez kogoś innego niż ja no i może faktycznie tak okazuje i reaguje na tesknote.

Truskawkowa ja też z tych co to jeśli chodzi o dziecko będę pyskować. A już historie z poczekalni lekarskich są po prostu na porządku dziennym.
A tak z innej beczki. Poszlam do marketu na drobne zakupy. Stoje do kasy z K w wózku, przede mna jedna osoba, za mna kolejna pani no ale kurcze zapomnialam masla. No wiec przepraszam wszystkich, zostawiam produkty na tasmie i lece z wozkiem po maslo. Wracam a pani ktora za mna stala juz z wozkiem w przejsciu miedzy kasami. No wiec grzecznie mowie ze moje produkty leza na tasmie i uprzedzalam ze tylko po maslo wracam. A pindzia do mnie ze moglam zostawic wozekz dzieckiem przy kasie i sama leciec po maslo:baffled: No myslalam ze ja śmiechem zabiję i mówię jej że chyba jest niepoważna że zostawię dziecko samo przy kasie.

reklama
KROCZEK szajbnięta baba a może chciała Ci uprowadzić dziecko?:szok:dobre,zostawić roczne dziecko samo żeby kolejki pilnował:-D

MIKA Filip widze że klęczy a nie siedzi:-D,przyznaj sie za co go ukarałaś?;-)

Kroczku K. musi opanować stanie w kolejce ;) i jeszcze płacenie kartą.

Ja w poniedziałek jak byłam z Młodą u chirurga to nawet nie spytałam, kto ostatni, bo panie powiedziały, że bez kolejki wchodzę. Przyszedł za mną pan i pyta kto ostatni, to odpowiadam, że formalnie ja, ale ja wchodzę bez kolejki z dzieckiem. Myślałam, że mnie zjedzą. Otwierają się drzwi do gabinetu i słyszę: pani z dzieckiem proszę :D

Ale mała ma włosy śliczne... i jeszcze kolor ma fajny, farbowałaś na kasztan??? ;)

Edysiek -Kochana nic z tego....pluje [emoji33], zostaje nam omlet z dżemem [emoji15].

Milenka - ja też będę cały wrzesień [emoji6] wiec mam nadzieje, że nam sie uda spotkać [emoji1][emoji1]

Truskawkowa - masakra jaka kwota [emoji33]

Moj nawet, nawet znośny ale zdecydowanie odbiega od ideału

Zobacz załącznik 693965 widzę, że zasypanie na siedząco dzisiaj bardzo w modzie, pokonały go chyba skarpetki [emoji23]

A F. to może na islam przeszedł i bije pokłony Allahowi? Hę? :-)

Dzięki za pozytywne opinie o sukience :-)
Jak tylko uda się i będę miała jakieś ładne zdjęcie z wesela to się pochwalę.

Ja również nie widzę żadnych terrorystów. Same grzeczne dzieci łóżeczkach :-)

W tym sezonie widze Spanie z dupcia w górze w modzie.
U nas temperatura ustapila i mamy wysypke. Wiec kolejny raz trzydniowka.

Dzisiaj padam na twarz nawet nie odczytuje i nie doczytuje. Ide spac oby tylko noc łaskawa byla.

Ja nie wiem co z tym moim dzieckiem się dzieje. Wstał o 8 rano , w dzien tylko godz snu i on jeszcze nie śpi. Rozumiem szczepienia, zęby-no niechby płakał ale, że niby od tego nie śpi???!!! Starszy i tatuś dawno chrapią, a ten łazi po łóżeczku i wyje i gada i pije i tak na zmiane. Już nurofen zapodałam, a sobie metafen:-D

reklama
Milenka on zasypia na siedząco a pozniej sie obniża i ląduje w pozycji jak to Viltutti ujęła "na Allaha".

M miał dzisiaj wolne wiec cały dzień rozwalony. Teoretycznie lubię jak jest w domu ale praktycznie to mnie wkurza.

Do góry