reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Noc-a co to takiego?? :-/
Edysiek mój pije z butli. Niekapka nie tknie, słomki nie lubi.
Aha mąż wrócil z pracy bo chcial z synusiem na pobranie krwi, więc jak wracał w rodzinne strony królowa matka zabrała sie z syniem..

reklama
Agunia - jak Twój "biedny" mąż po wieczorku ?

Edysiek - F też smoczkowy chociaż nie powiem wczoraj zrobił mały postęp wiec kciuki prosze trzymać. Jak robisz tą pastę jajeczną dla K ?

Kubek jest super, znalazłam tutaj w Tesco ale bez "trzymadełek". Jak tylko sie obudzi jedziemy "we wieś" szukać tego cudu.

U nas noc masakra, od 23:30, mega wiercenie, popłakiwanie do 3. Wyczułam oprócz dolnych czwórek rownież górne, wiec nie ma sie co dziwić. Teraz jedziemy na syropku (czyt. Nurofen)

Ostatnia edycja:
My już po zupie na placu siedzimy

Załączniki

• 20150609_122409.jpg
    20150609_122409.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 46
Milenka, skąd Ty taką pogodę wzięłaś? Też chcę ;-)
u nas dzisiaj kurtki i czapki, bo wiało i padało. A wycieczka była udana - bo i autobus i tramwaj :-D Atrakcja niesamowita. Nawet Minio zasnął dopiero pod domem, mimo, że cały czas był w nosidełku. Tylko matka wykończona...
Edysiek - u mnie samopoczucie nawet dobre (jeśli pominąć niewyspanie), a wizytę mam dopiero za dwa tygodnie.

U nas dziś deszczowa pogoda:) W chwilach przejaśnienia udało mi się dzikie pędy bzów powycinać z pomocą synka :) ale zastanawiam się teraz czy uda mi się doprać jego ubranka:)

Madziolina mój długo nie mógł załapać że trzeba wciągać picie a nie dmuchać w nie:)

Katjuszka u nas podobnie w upał idą dwa, trzy bidony plus kilka butelek mleka. ZatemEdysiek mój też jeszcze smoka ciągnie dlatego chciałam żeby chociaz wode piłinaczej,

U nas dziś pięknie i to co kocham najbardziej - mega wiatr :-) Jak jest duże słońce to taki wiatr jest cudowny. Ja wyrozbierana chodzę, ale K w długich rękawach.. aż taka wyrodna nie będę..
K śpi już na drugiej drzemce.. Nie wiem co to jej się podziało dziś. I uwaga.. szok i niedowierzanie, a tak serio to mi się smutno zrobiło.. jak Marci z piersiami ;-) Otóż od kilku nocy K jest odkładana do łózeczka, brana za rękę i tak zasypia po godzinie kręcenia.. i co dziś się stało? Leży obok mnie przed drzemką jak zawsze... nagle siada i pokazuje na łóżeczko.. włożyłam ją, zwinęła się w kłębek, wzięła mnie za rękę, poleżała i zasnęła.. kurde, jak tak dalej pójdzie to zaraz na studia wybędzie ;-)

Już się chciałam pochwalić, że dzieć pięknie pije mleko z kaszką, a on co?? Zapięty w wózku gwałtownie się ruszył, chyba ścisnął brzuszek i puścił spektakularnego pawia.....po przebraniu dopił mleko i zasypia.
U nas deszcz, wiatr i buuuu zimno:-(

U nas lekki wiatr tylko.jest goraco,deszczu nie było od 10dni i wczoraj już musiałam podlewać.Bylismy po młodego do szkoły to wszyscy na młodą jaka opalona,ja też kolorek mam a w tym roku ani razu nie leżałam na leżaczku.tyle co w ruchu;-)

Katjuszka pewnie jej gorąco było heh i wolała do siebie.Moja zasypia w wózku,chwilę ją wożę i pada.

A w weekend ma być 35stopni i co tu robić z tym moim potworem.

reklama
Milenka do basenu na cały dzień, ja tak planuję w każdym razie. Najgorzej, że w niedzielę popołudniu trzeba będzie wracać, a nasza bryka póki co bez klimy:baffled:

Do góry