reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Moja padła,znowu rozwalony rytm bo jak ja po jednej rannej drzemce przetrzymać do 19:wściekła/y:

Truskawkowa korzystaj z luzu,ja dziś sama na placu boju i do tego @dostałam

My dziś też sami, mąż w pracy. Na 17 Młody ma urodziny u koleżanek. Wyjątkowo nie chce mi się iść i jeszcze ta godzina taka nie najlepsza.

Milenka w kwietniu i w maju miał w sali zabaw, kolejne w maju miał na podwórku i teraz też domowe się zapowiadają. Szkoda go tylko, bo on z sierpnia, a wtedy większość na urlopach i nie wszyscy mogą przyjść do nas.

Jedna miała grilla i dzieciaki latały po ogrodzie. W sumie ta impreza pod doroslych była. Teraz w sumie nie wiem, co koleżanka zorganizuje dzieciakom, bo robi podwójną imprezę 4- latce i chyba 7- latce. U nas impreza podwórkowa wygląda tak, że są przekąski i napoje dla dzieci. Dzieciaki mają trampolinę, piaskownicę i inne sprzęty do zabawy i najlepiej bawią się same :) ale to dzieciaki w przedziale 7-4 lata.

No tak,8latków do piaskownicy już nie wyślę za bardzo.Dla nich komp to największa atrakcja.A jakie gry,konkursy można zorganizować?ANCONA,MAGDA,EDYSIEK??

reklama
Milenka gra w dwa ognie, wyścigi w workach, z czymś na głowie, w parach. Myślę, że sporo można znaleźć pomysłów na necie.

Do góry