reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka zapraszam u mnie ma być ciepło do wtorku. :tak:
Mika moja też gryzie. Bierze moje palce wkłada do dzioba i od razu ma radochę a jak zaczynam zabierać to gryzie. A mała zołza gryzie naprawdę mocno.
Kot też gryzie i rozbójnik z niego straszny. Śmieję się, że on i Kinga to te same charakterki :-D Na szczęście już go eksmitowałam z domu.
A najlepsze, że jak mamie powiedziałam, że Kinga taka rozdarta, to stwierdziła że ma to po mnie bo też taka byłam :eek:

reklama
Hejka:-)

Oooo widzę wakacje na tapecie:) My stwierdziliśmy że w tym roku pojedziemy gdzieś blisko czyli Ustroń lub Wisła:tak: ale w przyszłym nie ma zmiłuj i jedziemy nad nasze morze:)

Co do Dnia Dziecka to ja chyba zakupię K sztućce ze Skip Hop bo się zaczyna już domagać łyżeczki i widelczyka bo on sam będzie jadł a że idzie mu całkiem ładnie to chyba się skuszę:tak:

Milenko możemy sobie podać ręce:) Mój K tylko wygląda jak Aniołek ale takie Diablik z Niego że aż strach. Wszystko wymusza płaczem, wije się i wierzga. Ubrać go czy przewinąć to po prostu dramat:no: No i najgorsze jest to że bez mamy ani rusz i nawet tata jest beee.
Zmykam dziś bo Księciunio wstał o 5.30 i zadowolony spał w dzień 2h ale ja padam na pyszczek:-(

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. My zagramanicę wybieramy zdecydowanie w tym roku, póki Julko leci jeszcze za darmo.

Jeśli chodzi o wymuszanie wszystkiego płaczem i wierzganiem to witam w klubie. Dzisiaj miałam podobną akcję na placu zabaw, bo Jaśnie Pan Księciunio będzie siedzieć tyłkiem na betonie i koniec!!! Też muszę się już wziąć za gówniarza, bo ustawia nas pod swoje dyktando.

Na dzień dziecka też nie mam pomysłu.

Edysiek niedaleko pada jabłko od jabłoni ;-)

Milenka fajna kiecka. Bierz.

Milenka podoba mi się ta kiecka ;)

U dzieciaków taki bunt to norma, ale warto już stawiać granice. Moja też wymuszaczka i wrzaskun, ale konsekwentnie się wychowujemy ;)

Kawa na stole ;)
Ciężka noc za mną. Młoda, co chwilę się budziła z wrzaskiem. Dostała ibum, ale chyba niekoniecznie pomogło.

Ciężka noc sa mną, a gorszy dzień przede mną.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry. U nas noc ok. Ale zasnął o 23, a dlaczego?? Bo jasnie pan chcial ze mna na lozku zasnąc. Meczyl się w łóżeczku aż go wzięłambi zasnął w sekundzie. Właśnie wypil mleko i pewnie jeszcze zasnie. Z racji tego DJMka poprosze kawkę do łóżka:-)

Truskawkowa za dużo wymagasz :p ja tu nieprzytomna, a Ty kawy do łóżka chcesz... wstań i sobie weź :D

reklama
Do góry