milenka30
Fanka BB :)
KATJUSZKA mój m powiedział ze albo Chorwacja albo nic no i stanie na nic chyba;-).Moja nie lubi jezdzic autem więc bym ją pewnie w połowie drogi z auta wyrzuciła,zresztą pojechaliśmy kiedys jej fotki do dowodu zrobić i tak wyła że się nie udało,wyszliśmy,więc dowodu nie ma.
Mój syn dnia dziecka nie obchodził do 5roku życia,ma tydzień pózniej urodziny to chrzestni olali dzień dziecka,dopiero ode mnie zaczął sie domagać prezentów z tej okazji jak poszedł do przedszkola i dowiedział się że takie święto jest
.
Na smyk.com są fajne przeceny,wieczorem planuję jakieś zakupki zrobić.
KATJUSZKA ubiję cię!!!Teraz siedzę i analizuję ze może jednak ruszyć do tej Chorwacji
Mój syn dnia dziecka nie obchodził do 5roku życia,ma tydzień pózniej urodziny to chrzestni olali dzień dziecka,dopiero ode mnie zaczął sie domagać prezentów z tej okazji jak poszedł do przedszkola i dowiedział się że takie święto jest
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Na smyk.com są fajne przeceny,wieczorem planuję jakieś zakupki zrobić.
KATJUSZKA ubiję cię!!!Teraz siedzę i analizuję ze może jednak ruszyć do tej Chorwacji
Ostatnia edycja: