reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

KATJUSZKA mój m powiedział ze albo Chorwacja albo nic no i stanie na nic chyba;-).Moja nie lubi jezdzic autem więc bym ją pewnie w połowie drogi z auta wyrzuciła,zresztą pojechaliśmy kiedys jej fotki do dowodu zrobić i tak wyła że się nie udało,wyszliśmy,więc dowodu nie ma.
Mój syn dnia dziecka nie obchodził do 5roku życia,ma tydzień pózniej urodziny to chrzestni olali dzień dziecka,dopiero ode mnie zaczął sie domagać prezentów z tej okazji jak poszedł do przedszkola i dowiedział się że takie święto jest:-D.

Na smyk.com są fajne przeceny,wieczorem planuję jakieś zakupki zrobić.

KATJUSZKA ubiję cię!!!Teraz siedzę i analizuję ze może jednak ruszyć do tej Chorwacji

Ostatnia edycja:
reklama
Prezenty na tapecie :-) u nas starszy dostanie najzwyklejszą nokie której M używał jako służbowy kupi mu się kartę z numerem żeby kontakt był jak wychodzi pod blok i do tego dostanie ochraniacze jak na rolki chodzi w lidlu są za 29zł. A mały to nie wiem coś się wymyśli ;-).

My planujemy w drugiej połowie lipca do Włoch jechać trochę mi to nie bardzo bo za gorąco będzie ale co zrobić jak M tylko wtedy dostanie urlop. I jeszcze 24h jazdy oj będzie ciężko...

A ja na Dzien Dziecka nie kupuje prezentow. Mi rodzice tez nie kupowali tylko w ten dzien szlismy gdzies razem lody kino festyny. Starszak ma dzis urodziny to kupilam mu drobiazg w Pepco takie Angry Birds i kolorowanki bo lubi malowac. A pozatym za tydz ma impreze urodzinowa dla dzieci to majatek strace. A jutro robimy torcika i grilla dla rodzny.
Ja wprawdzie dopiero co wrocilam z wakacji a pojechalabym juz gdzies.
W polowie lipca jedziemy do Swinoujscia. I jedziemy w nocy bo licze ze mlody bedzie spal.

Oliwia na noc najlepiej bo jest szansa że dzieci będą spać. Pamiętam jak jechaliśmy pierwszy raz ze starszakiem to całą podróż padało i on budził się tylko na jedzenie i siku a tak to spał :) teraz już nie liczę na cud ;-)

Cały dzień na dworze dzisiaj, bo pogoda cudna. A jak mała spała to sprzątałam, bo jutro rodzice na obiad przyjeżdżają.
My raczej nigdzie nie pojedziemy. Nie wiem jaK Z urlopem, ale raczej będziemy go brać osobno, bo nie będzie miał kto z małą siedzieć.

No i już śpi :-)

Matko, Młoda dopiero padła. Myślałam, że po całym dniu zaśnie szybko, a tu wręcz odwrotnie. Godzina usypiania.

Jaki niedobry ten mój dzieć się zrobił, chyba sprawdza sie teoria, że po roku jest odmiana. Teraz już nie jest taki grzeczny, rozkoszny Fipciu. Gryzie, szczypie (mało tego, jak już uszczypnie to jeszcze skórę przekręci), diabliki w oczach, książeczki swoje ma zmasakrowane, wszystko rykiem zaczyna wymuszać. Dobrze, że już się stąd zawijamy bo muszę dziada małego trochę przykrócić bo sobie rady nie dam.

F też padł, dzisiaj na szczęście bez walki.

A moja o spaniu nawet nie mysli,po 19 obaliła butlę i wstała z uśmiechem,teraz urzęduję z tatą i z bratem.

MIKA moja jak dostanie po łapach to take aktorstwo odstawia że śmiać mi się chce,jaka nie szczęśliwa i w ogóle

ANCONA 24 h??A ja głupia 12h jazdy się boję;-)

EDYSIEK to jade do Ciebie,u mnie cały tydzień ma lać i chłodno:no:

reklama
Do góry