reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka z niego to tez niezla maruda czasem jest, ale trzeba sie cieszyc, ze jeszcze mi odpukac nigdy nie chorowal, zarty jest jak siemasz i w miare regularny ma tryb. Ale juz rogi pokazuje, a jak go z placu zabaw, czy z tarasu zabieram to ryk i wyginanie jest jakbym go ze skory obdzierala hehe wlasnie zasnal kolo mnie :-) trzeba go przelozyc do lozeczka i wieczor wolny :-)

reklama
Milenka no to mamy piękne macierzyństwo :D moja dziś o dziwo spokojna była i sama sobie wszystko rozwalała, ale tylko raz spała, więc popołudnie było ciężkie. Może to i przez zęby, bo nic przyjemnego w ząbkowaniu.

Djmka Milenka ja łączę się z Wami w bólu radosnego macierzyństwa :-D
H po jednej drzemce dzisiaj jeszcze się wścieka odsuwa szuflady wyrzuca ubrania oberwał firankę wali głową w szafę co srawia mu ogromną radość i gryzie mnie a to wszystko przy zgaszonym świetle. Ja muszę Odpocząć i nie mam zamiaru wciągać go co sekundę na łóżko może gdzieś w końcu uśnie to wtedy go do łóżka położę bo już nie mam siły :/.

Milenka, DJMka - witajcie w klubie, a żeby było Wam lepiej to jeszcze ciążę miałam cudowną. Ostatnie 2 lata mojego życia to cud, miód i orzeszki!!!

Rila ja tak od 6 lat jadę ;) zaczynając od ciąży z Młodym. Teraz mam szczyt nasilenia. Taka sinusoida.
Momentami poszłabym przed siebie nie odwracając się ani razu.

Ancona twardy zawodnik z H. moja jak tylko wyjdę z pokoju, bo mnie wkurzy drze się, że uszy puchną.

reklama
Rila u Ciebie to kumulacja była, więc teraz masz podwójnie ciężej. U mnie w czasie się rozłożyło ;)

Do góry