reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja używanych też unikam. Co prawda mam dwie pary po chrześniaku, ale miał ze 2 razy do wózka założone jak jeszcze nie chodził. To takie chyba mogą być :eek:
Befado nie kupiłam, bo poszłam do CCC a tam znalazłam takie 50% taniej i do tego rabat 30% na kartę i za butki zapłaciłam 17,50 :tak:
Będą na teraz na podwórko.

A sobie kupiłam magnolię na ogródek :-D

Załączniki

• nelli.jpg
    nelli.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 37
Truskawkowa super że wizyta udana :-)

Edysiek no pewnie że jak jeszcze brzdąc nie chodzi to takie do ozdoby mogą być używane :tak:

Ja prywatę urządzam ale padam na pysk, F zasmarkany, ze stanem podgorączkowym i początkowym stadium kaszlu urządzał dzisiaj mały armagedon, na rękach nie chciał a w zabawkach też zbytnio zadowolony nie był. Noc pewnie z głowy bo już się obudził dwa razy z rykiem :/

Spokojnej nocki.

Mika zdrówka dla F i spokojnej nocki!

H dopiero powoli przymierza się do snu :confused2: a K jeszcze się inhaluje, kaszle brzydko i coraz częściej. Nie wiem już czy to alergia czy może chory ale innych objawów nie ma Tylko ten paskudny kaszel..

Edysiek - cena butów rewelacyjna :-)

Mika- zdrówka dla synka!

Ancona - a może spróbuj przez kilka dni na noc podać Zyrtec lub coś podobnego? Oczywiście poza inhalacjami.

Truskawkowa - super :-)

Agunia przepraszam że tak późno ale ja tylko wieczorami wchodzę na BB :) Podawałam proporcje do lanych kluseczek. Jedno jajko i trzy łyżki mąki. Wychodzi dosyć sporo więc i sama pewnie skosztujesz:tak:

Ancona, Mika zdrówka dla chłopaków.

Edysiek butki super a cena powalająca:-D

Truskawkowa fotę poprosimy:)

K tradycyjnie urządził dziś z rana scenę bo on idzie na dwór i nie ważne że leje jak z cebra:wściekła/y: Koniec końców pół dnia przesiedzieliśmy w piaskownicy pod daszkiem z przerwami na kąpiele w kałuży. Padł znów przed 19 ale już dwa razy z rykiem się budził tak więc syropek przygotowany i jak znów się obudzi z płaczem to podam mu przeciwbólowy bo zakładam że to zęby.

Mika zdrówka dla F. i spokojnej nocy :)

Kroczku ja też syrop w pogotowiu mam. Ostatnia czwórka wyłazi.

Edysiek cena i buciki super! Może ja jutro zajrzę i coś upoluję.

reklama
Rila on bierze codziennie delortan na alergię ale widzę że nie wiele to pomaga :-( szkoda mi go bo męczy się z tym bardzo.

Do góry