reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Jak któraś kupuje czasem w CCC to niech sobie założy kartę. Kartę bierze się w sklepie a potem rejestruje na ich stronie. Jak są promocje czy rabaty do dostaję informację sms-em. Zazwyczaj są posezonowe obniżki, tak jak teraz jest zniżka 30% na wszystkie półbuty (nie ważne czy są one przecenione czy nie w sklepie, rabat i tak się liczy). Przy droższych butach naprawdę fajne ceny wychodzą. Ja najczęściej kupuję zimowe, tak grudzień - styczeń.

Milenka pokaż swoją sukienkę i córci też.

Mika
zdrówka dla F.
Kroczek też muszę zrobić lane kluseczki. Wczoraj jadłyśmy u mamy zupę z lanymi kluseczkami i małej smakowały :tak:

reklama
Witajcie

U nas nocka masakra. Budził sie co chwilka, płakał a o 4 takiego płaczu narobił, że sie wystraszyłam. Spocił sie strasznie, musiałam go przebierać. Wypocił sie i temperatura ustąpiła. Spał dzisiaj do 9:30. Teraz niby ok, bawi się, nie płacze ale smary prawie do pępka i ten brzydki kaszel. Sama nie wiem czy iść gdzieś z nim czy jeszcze poczekać. Z jednej strony wolałabym nie iść ale z drugiej ...no zobaczymy po południu co bedzie.

To jak byla temp i kaszel to ja np poszlabym do lekarza. U nas jak jest katar i kaszel to pulmicort i jest ok. Ale jak temp do tego to juz antybiotyk:-(

MIKA F coś nie lubi Polski,wyczuwa że to chory kraj to trzeba w nim chorować;-).Oby go nie rozłożyło,czym sie leczycie?

EDYSIEK dziś powinny dotrzec,pokażę jak sie będzie nadawać do czegoś;-),młoda na komunię pójdzie w tej białej z tesco,tą kupiłam bo wszystkie ma na 86 kiecki i będą miniówki pewnie,więc jedna większa się przyda.
Kartę pasowało by założyć do ccc bo czasem tam kupuję i zawsze jakaś zniżka by była.

Truskawkowa ja też takich specyfików w domu nie mam, nawet te nazwy mi nic nie mówią ;-) I mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Mika
zdrówka dla F. Jak brzydko kaszle to lepiej idź do lekarza.

Ja przed chwilą byłam w pracy po nowy telefon i od razu wzięłam skierowanie na badania. Byłam z dziewczynami niech zwiedzają. No i trzeba było małą w końcu pokazać.
A na 14 idę na zebranie do szkoły, najpierw jest zebranie Rady Rodziców, potem z wychowawcą a na koniec dzień otwarty. Nie wiem kiedy wrócę :eek:

Mika to może przejdźcie się do lekarza tak kontrolnie niech zobaczy czy wszystko ok.

Ja idę z moimi dzisiaj ok 16-tej bo już słuchać nie mogę tego charczenia i niech mi powie kiedy możemy się zaszczepić bo ciągle coś i już miesiąc odkładamy..

Kluski lane robiłam dzisiaj rano i wyszły całkiem smaczne alee i tak musiałam zjeść sama bo mały zjadł 4 łyżeczki i na butelkę pokazywał z wielkim Daa

reklama
Milenka - tylko vit C podaje bo nic nie mam a katar póki co wodnisty. Znowu ma stan podgorączkowy. Ibuprofenu nie podaje bo nie ma sensu narazie. Kupsztal był taki zielony jak zmiksowane brokuły. Rano zjadł kaszkę a tak to mleko bo nic nie tknie.

Na 17:15 mam wizytę. Nie będę czekać, niech go zobaczy.

Ostatnia edycja:
Do góry