reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti to teraz z O taki przystojniak że wszystkie laski jego :-)
Agunia ja jeszcze nie dawałam.

Truskawkowa, Edysiek, Milenka, Mika, Rila i umordowana DJMka zdrówka dla bąbli!

U nas już ciut lepiej jak biega a jak tylko idzie spać to kaszle jak wściekły i dusi się, z noska już mu tak bardzo nie leci tylko ten kaszel. Wczoraj na noc wszystkim inhalację robiłam H pulmicortem a K i sobie nebu-dose i byłam w szoku jak mnie to odetkało :szok: dzisiaj powtórka :-).
Dzisiaj już ładne słonko świeci tylko zimno jest ale może nic młodemu nie będzie jak go na pół godzinki wyciągnę.

Już od jakiegoś czasu chodzi za mną ścięcie włosów... mam za połowę pleców i kręcone. Tylko teraz jakieś ciężkie się zrobiły u góry oklapnięte i z braku wizyt u fryzjera zniszczone są bardzo a chce mi się czegoś lekkiego żebym po każdym myciu nie musiała godziny suszyć i prostować a z rozpuszczonymi mi nie wygodnie bo długie. Ma któraś krótkie kręcone?
O takie mi się podobają:
images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    9 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Ancona miałam takie włosy przed ciążami, teraz już po włosach.

My po wizycie, ale mamy morfologię i rozmaz na szybko. Mam nadzieję, że się wyrobię. Teraz czekam z Młodą na wynik w szpitalu.

Wyrobiłam się. Lekarka mówi, że wyniki ok. (Ma zaniżone leukocyty, płytki krwi). Ona mówi o zębach, a ja jestem pewna, że nie zęby. Kazała jeszcze wysypki wypatrywać. Teraz już gorączki nie ma.

Ancona ja kręconych nie mam, prostych też nie, dlatego u mnie krótkie włosy odpadają, bo musiałabym ciągle układać.
DJMka dobrze, że wyniki ok. Tylko dalej nie wiesz co na rzeczy. Chyba najlepiej jakby dostała wysypki, bo byłoby po wszystkim. Podobno jak jest wysypka to zwykle oznacza koniec choroby. U nas na razie z pozytywów to to, że apetyt jej wrócił i ładnie zjadła obiad.
Na dworze trochę byłyśmy bo ciepło u nas.

Edysiek no właśnie. Dlatego czekam na tę wysypkę jak na wygraną. Chociaż jak czekałyśmy na wynik to Młoda tak się rozbrykała, że w szoku byłam. Popis taneczny w wokalny dała.

DJMka - u nas przy trzydniówce temperatura ustąpiła jabyś nożyczkami ucięła. Humor wrócił w ciagu sekundy i na drugi dzień była wysypka.

reklama
No moja jakby mniej wrzaskliwa. Gorączki nadal nie ma. Kurde, co dziecko to inna reakcja. Przy Młodym inaczej to wyglądało.

Do góry