reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U mnie dziś zimno jak diabli. Ledwo 7 stopni i jak tu dzieciaki mają nie chorować?

Noc znośna. Rano znowu temperatura powyżej 38. Czekamy jeszcze dziś. Jak jutro wysypki nie będzie to wizyta nas czeka.

Edysiek moja ostatnio w nocy śmiała się, gadała i popłakiwała przez sen. Na zmianę z bratem :)

Viltutti miły poranek ze śpiewem ptaków :)

Truskawkowa miłego szykowania ;)

Truskawkowa też nie lubię jak kot mi się o nogi ociera, brrr... ja miałam takiego kota, co z mężem na kompie grał i nigdy nie łaził przy nogach.
Ja Cię tu pocieszam ;)

Mika kurde i F.? Zdrówka dla małego.

Ostatnia edycja:
kawa.gif
dla nie obudzonych, Truskawokowa wiem że wcześnie jest ale jeśli nie prowadzisz dzisiaj to może
winko.gif
na to szykowanie? było by odrobinę łatwiej:eek:

mnie muli jest mi na zmianę zimno i gorąco...
do tego szukam prezentu na 40 znajomego i nie mam zielonego pomysłu co to może być...

Odnośnie kotów to ja zawsze miałam w domu futrzaka ale odkąd mam dzieci to lubię i pogłaszczę ale mam jakiś taki dystans.. te u siostry nam wystarczą ;-)
Pogoda zajebiaszcza całą noc lało a teraz jest zimno i pochmurno :dry: zaliczyłam z rana laboratorium a że poszłam z H to nas wszyscy przepuścili i weszliśmy bez żadnego czekania :-D.
Nocka była całkiem znośna o 2.00 jedzonko i spał do 6.00 a od 6.00 do 7.00 kasłał przeokropnie aż się dusił a później jeszcze godzinkę drzemną.
Dziewczyny Djmka Mika Milenka zdrówka dla chorowitków!!!
Milenka jak tam u Was zdrówko?

Macie jakoś zabezpieczone kuchenki? Bo ten mój łazik właśnie wsadził łapki w płomień pod czajnikiem! Na szczęście to był ułamek sekundy i skończyło się na płaczu :dry:

Ostatnia edycja:
DJMka oprócz gorączki nie było innych objawów i dopiero czwartego dnia zrobiły się trochę rzadsze kupy, ale to też bez dramatu. Jedyne co mi spędzało sen z powiek to fakt, że zupełnie stracił apetyt i przez cztery dni niemal zupełni nic nie jadł.

W temacie kotów są mi zupełnie obojętne.

U mnie noc po raz pierwszy od dawna obyła się bez ryków. Słonko za oknem pięknie świeci więc jak wrócę z pracy to pewnie wybierzemy się na rower.

Agunia to Młoda zrobiła od niedzieli ze 2 luźne kupy, a z apetytem u nas różnie. Ostatnio pod górkę. Je tylko jogurty w miarę chętnie.

reklama
Dzień dobry :-) u nas zimno ale słoneczko jest :-) od rana było klo klo ale teraz śpi, to pójdziemy jak wstanie. Noc całkiem niezła. Nad ranem się kręciła bardzo ale nie darla się to mogłam drzemac ;-)

Rila, zuzanka, Madzik dajcie znak życia :-D

Do góry