reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Mój psotnik też nic nie da zrobić łazi za mną jak cień, cały czas chce na ręce :dry: i krzyczy DA na wszystko co mu w oko wpadnie wcześniej pokazywał całą rączką a teraz już tylko paluszkiem. Była u mnie kuzynka na kawce i ciachu a mały darł się z głodu ale po co jeść zupę którą matka ugotowała jak ciasto na stole a brat kabanosy wcina :confused:

Starszy mnie pięknie załatwił jak go wredna babcia przyprowadziła po szkole, ja miałam gościa na kawie (i całe szczęście) to K pyta czy dziadki później mogą do niego przyjść pobawić się :angry::angry: i co ja miałam powiedzieć jak teściowa w drzwiach stoi i patrzy co powiem!!!!:wściekła/y: Rzuciłam wymowne spojrzenie i nic się nie odezwałam aaaaaaaaaa ciekawe czy przyjdą???

Edysiek aż taki duży ten wasz wózek? Na rękach z takim bąkiem to ja współczuję zakupów.. a o wyjeździe jak M wróci to musimy porozmawiać bo tu nas nic nie trzyma.

Magda 3 godziny drzemki :szok: nam to się jeszcze nie zdarzyło.

Milenka zgadzam się w 100% to są mali terroryści którzy próbują darciem wymuszać a jak nie dostaną czego chcą to jeszcze na złość robią. H idzie i wyrzuca książki z regału albo wtyczkę od neta wyciąga z gniazdka a ja jako wyrodna matka daje mu po łapach - trzy sekundy płaczu i spokój.

Ostatnia edycja:
A u mnie obiad się robi a dziecko bawi się sznurkiem:) Jaki on oszczędny:) Po co mu zabawki:)

Edysiek na mnie też ogródek czeka ale zupełnie nie wiem kiedy to mam robić bo K oczywiście uwielbia spać w wózku ale tylko bujany:/

Oj tak Milenko takie wycie przy nogawce wkurza. Ja też bez K nigdzie nie mogę sie ruszyc. Tyle tylko że jak jestem obok to nie wyje:)

Truskawkowa - padaj na kolana :p

Ja nie narzekam na mojego bo on na rękach nie lubi być noszony, zaraz pokazuje palcem na zabawki.

Spanie dzisiaj nasze dzieci maja zabójcze. Mój znowu śpi juz pół godziny.

reklama
Do góry