reklama
Edysiek
odkrywca
Niech Wielkanoc napełni wasze serca radością,
miłością i spokojem.
Radosnego, wiosennego nastroju
podczas dzielenia się posiłkiem przy wspólnym stole,
w gronie najbliżej rodziny.
Niech te Święta przepełnią was radością i wiarą.
Smacznego Święconego jajka oraz mokrego Śmigusa dyngusa.
Wesołego Alleluja!
miłością i spokojem.
Radosnego, wiosennego nastroju
podczas dzielenia się posiłkiem przy wspólnym stole,
w gronie najbliżej rodziny.
Niech te Święta przepełnią was radością i wiarą.
Smacznego Święconego jajka oraz mokrego Śmigusa dyngusa.
Wesołego Alleluja!
katjuszkaa
Fanka BB :)
Radosnych i pogodnych Świąt :-) dla Wszystkich Forumek i podczytywaczek ;-)
madzikm76
Fanka BB :)
Wesołych świąt wielkanocnych, smacznego jajka, mokrego dyngusa, grzecznych dzieci i mnóstwa słońca od naszej rodzinki:-)
Ja u rodziców, z bardzo ograniczonym internetem, wobec czego dopiero teraz przesyłam życzenia - spokojnych radosnych świąt i dobrego humoru :-)
Milenka - Misiek ma stwierdzone AZS (choć na mój gust to zwykła wysypka alergiczna, no ale...). Olałam emolienty bo Emolium go uczucia a Oilantum i balneum nie przynosiły najmniejszego efektu. Przerzucilam się na Linomag i olej kokosowy. Ewentualnie jak jest mocno zaognione to bephanten albo neodex. Jak na razie działa :-)
Milenka - Misiek ma stwierdzone AZS (choć na mój gust to zwykła wysypka alergiczna, no ale...). Olałam emolienty bo Emolium go uczucia a Oilantum i balneum nie przynosiły najmniejszego efektu. Przerzucilam się na Linomag i olej kokosowy. Ewentualnie jak jest mocno zaognione to bephanten albo neodex. Jak na razie działa :-)
Witajcie świątecznie !
Wczorajsze świecenie jajek skończyło sie tym, że F łapał faceta za uszy [emoji33] ( na jego nieszczęście miał odstające). Oczywiście jak mu sie nie pozwoliło to sie rozryczał.
Pozniej jak babcie odprawiały modły to ten łobuz sie na nie patrzył i opierniczał je po swojemu. Takie to moje dziecię nieogarnięte w tłumie.
Dzisiaj idziemy na śniadanie do znajomych wiec tez pewnie bedzie wesoło.
Miłego świętowania !!
Wczorajsze świecenie jajek skończyło sie tym, że F łapał faceta za uszy [emoji33] ( na jego nieszczęście miał odstające). Oczywiście jak mu sie nie pozwoliło to sie rozryczał.
Pozniej jak babcie odprawiały modły to ten łobuz sie na nie patrzył i opierniczał je po swojemu. Takie to moje dziecię nieogarnięte w tłumie.
Dzisiaj idziemy na śniadanie do znajomych wiec tez pewnie bedzie wesoło.
Miłego świętowania !!
Edysiek
odkrywca
Magda najlepsze życzenia dla Ewci
W Dniu Pierwszych Urodzin
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych
zabaw i pięknych prezentów
W Dniu Pierwszych Urodzin
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych
zabaw i pięknych prezentów