reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

images

Najlepsze życzenia urodzinowe dla pierwszej naszej kwietnióweczki;-).

Zuzanka a bepanten to maść pewnie?mam krem bepanten akurat albo maść alantan,nie wiem czym już eksperymentować na nim:no:.A w czym kapiesz?Może kupie po świetach zestaw ziajki do azs,mój syn ma podejrzenie póki co do tej pory jechał na maści antybiotykowej bo jemu się ranki robia i roznosza się .

Ja nie świętuj dziś,siedze sama z dziećmi.

reklama
Madziu wpadlam tylko na chwile zlozyc zyczenia Twojej Ewie. Marzen spelnienia i radosci wiele. Usmiechu na codzień i od swieta a takze pomyslow wiele do psocenia :)

Madziu - wszystkiego najlepszego dla Ewy! Niech rośnie duża, radosna i niech każdy jej dzień będzie pełen cudownych odkryć i niespodzianek:-)

Milenko - też siedzę całe święta sama w domu. Tzn nie sama bo z Emmą i psem :-). Mąż zgodził się na nadgodziny... Podwójnie płatne godziny piechotą nie chodzą.

MADZIKM no mój też ma dziś świątecznie płacone,ale jemu akurat tak na grafiku wypadło;-)
Pogoda fatalna i jakoś nie wiedzieć czemu nie czuję klimatu świątecznego;-)

U nas całkiem ładnie. Z racji tego że mąż w pracy w ogóle świąt w tym roku nie obchodzimy. Ugotowałam tylko żurek żeby mógł sobie wziąć do pracy i upiekłam ciasto "leśny mech". Rano z E i psem zaliczyliśmy 1.5 h spacer. Teraz odsypia, potem obiad i na plac zabaw. Niech szaleje :-)
Zresztą w domu mam tak brudno, że z chęcią wyjdę żeby nie musieć na to patrzeć ;-)

reklama
Wszystkim wszystkiego najlepszego życzę!! A szczególne życzenia dla Ewci!! Sto lat sto lat!!!

My po szybkim śniadaniu u nas pojechaliśmy w na obiad do teściow. Dzieciaki się wyszalaly z kuzynami. Było sympatycznie chociaż dzień zakończył się niezbyt miło. Jutro nastawialam się na spokojny dzień bez gości a okazuje się że ma przyjechać brat z synem i teściowie. Tylko że nikt mnie o zdanie nie pytał a tym bardziej nie pomyślał czy jest czym ich ugoscic (brata zaprosiła mama, a teściów mąż). Teraz ja musze stawać na głowie żeby jutro cokolwiek zrobić i jeszcze myślęc że mi na ręce będą patrzeć. Do tego biegające po domu dzieciaki i nie schodzący z rąk Ignas. Po prostu święta jak marzenie.

Do góry