reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Oczywiście, że na zamkniętym bo po pierwsze za dużo mamy utajonych podglądaczy a po drugie zaraz, któraś "przyjazna duszyczka" zobaczy, że dziecko ma krzywo przycięty pazurek i bedzie jazda :D a nie daj Boże dziecko bedzie na zdjęciu zmęczone impreza, mętne oczka, smutna minka i zrobi sie afera, że naszprycowane syropkiem ;)

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo.
U nas znowu leje a ja wyjatkowo w nocy wstawalam o 4 do starszaka...
Prezent dla O wybrany dostanie duplo ze zwierzatkami i samochodem. starszak gdziec w katalogu wypatrzyl i jest dumny.

Katjuszka Młoda dostała:
Kolczyki złote od królowej matki, od babci i dziadka wózek i czapkę, od chrzestnej kieckę z bluzką, od mojej siostry kolczyki, od prababci i mojej chrzestnej miałczącego kota, od znajomych sorter i ubranka, od brata angry birds laskę ze star wars :) od nas prezent był wcześniej.

Witam :-)
Pogoda do bani to i nastrój podobny. Po południu byliśmy na spacerku, bo nawet było ładnie. Teraz znowu leje.
Mała spała tylko raz, bo przez zmianę czasu poszła przed 11 i wstała o 13:30. Może dzięki temu wieczorem pójdzie bez problemu spać, bo jakoś mi się nie widzi, żeby szła godzinę później ;-)

U nas wczoraj bardzo intensywny dzień, porządki a potem obskoczyliśmy z chłopakami 2 imprezy. Najpierw prababcia a potem znajomi. Chłopcy byli oczywiście zachwyceni i grzeczni, szczególnie u znajomych bo mieli dużo miejsca do biegania i sporo nowych zabawek. My byliśmy trochę mniej zachwyceni bo trzeba było za towarzystwem biegać żeby sobie krzywdy nie zrobili. Dziś odczuwamy skutki dnia wczorajszego, brak sił i ból głowy. I jeszcze pogoda nie rozpieszcza, choć i tak udało się na godzinny spacer wszystkich panów wypchnąć z domu. Ja miałam czas na relaks czyli odkurzanie i mycie łazienki. Wiem wiem, patologia, bo kto w niedzielę sprząta?! ;-)

DJMka - spóźnione życzenia dla córki! Niech rośnie w zdrowiu i szczęściu.

reklama
Moja o 19.30 poszłą spać ale musiałam ją przetrzymać bo po 18 już była chętna;-)
U mnie chłodno ale nie pada,i jutro czeka mnie podlewanie niestety.

DJMKA to mała od najmłodszych lat biżuterię zbiera:happy:

Ostatnia edycja:
Do góry