reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

DJMka 100 latek dla córci :) i dla wszystkich "roczkujących " dzieciaków. Mam awarię telefonu i jestem wyłączona z internetowego świata w tym od Was :( Jutro m do serwisu zawiezie to zobaczymy jaka będzie diagnoza. Na domiar złego tablet też w reklamacji a do komputera to przy młodym nie siadam bo się rwie do trzaskania w klawiaturę że ho ho - a brak komputera nam niepotrzebny. :-D

Mieliśmy super noc z piątku na sobotę a dziś już standard z pobudką. Mam pytanie do doświadczonych Mamusiek: czy zapalenie ucha zawsze musi iść w parze z temperaturą? Młody znowu się zachowuje dziwnie i ma katar więc zastanawiam się czy te nocki to znowu nie ucho bo na zęby to jakoś nie wygląda. POstaram się zaglądać na komputerze do Was do czasu odzyskania telefonu - swoją drogą to już uzależnienie bo aż mnie trzęsie przez ten telefon.:angry:

reklama
Olin dostał następujące prezenty: basen z piłeczkami który zdecydowanie jest trafiony, rowerek biegowy, pchaczo-jeździk, dużą pluszową żyrafkę, puzzle piankowe, zestaw zabawek do piaskownicy i kupę ubrań i pieniądze, które dzisiaj mamusia przemieniła w buciki ;-)

Witam w kiepskim humorze. Moje chłopaki niestety nie chcieli pójść spać o normalnej porze i usypialam ich przez godzinę (a właściwie to I. usypialam ale T przy okazji usunąć nie mógł). Już mnie nerwy brały. Chyba mnie pms dopadł bo czekam na mój drugi po porodzie okres. Brzuch mnie już zaczyna boleć i wszystko mnie wkurza więc chyba pójdę za przykładem chłopaków i położę się spać szczególne że mąż mecz ogląda.

Rila ja mam tak samo jak do szwagierki pójde na kawe:) Ma mase miejsca i K raczkuje jak szalony i nie patrzy a ja zamiast kawe popijac to latam za nim:tak:

Dziewczyny bardzo fajne te Wasze Pociechy prezenty dostały:)

Ja właśnie obmyślam zaproszenia na Roczek bo jakos mnie naszlo na recznie robione zeby zostalo na pamiatke:)

Jutro wybieram sie do fryzjera bo kurcze bardzo szybko na czarnych wlosach widac mi odrosty a ja jestem za leniwa do regularnego farbowania wiec musze zdjac czern i zrobic sobie jakis brazik:)

Marcia u nas też meczyk na tapecie :) a ja wyciszam się z Hubciem do spania w sypialni.
Rila zazdroszczę czasu na sprzątanie do nas lepiej dzisiaj nie wchodzić bo mieszkanie jak po tornadzie :)

Hubert dzisiaj jest nie do zmęczenia wygłupia się cieszy psoci i jest skręcony na maksa. Jak szykowałam kąpiel Kubie to młody w ubraniu zanurkował do brodzika aż mam ciarki na plecach na samą myśl o dwóch tygodniach sam na sam z moimi diablikami :-D

Milenka tak, zbiera. U nas ogólnie w prrzentach dla Młodej przodują kiecki o teraz kolczyki ;)

Myszka moja dwójka przy zapaleniu ucha nawet stanu podgorączkowego nie miała, więc nie musi mieć gorączki. A jak przyciśniesz przy uszku to się krzywi?

Marcia zaglądasz na prywatny, bo mam do Ciebie pytanie.

Marcia u nas też meczyk na tapecie :) a ja wyciszam się z Hubciem do spania w sypialni.
Rila zazdroszczę czasu na sprzątanie do nas lepiej dzisiaj nie wchodzić bo mieszkanie jak po tornadzie :)

Hubert dzisiaj jest nie do zmęczenia wygłupia się cieszy psoci i jest skręcony na maksa. Jak szykowałam kąpiel Kubie to młody w ubraniu zanurkował do brodzika aż mam ciarki na plecach na samą myśl o dwóch tygodniach sam na sam z moimi diablikami :-D
Wow, moj dzis w wannie wsadzil glowe pod kran tak ze na nos lecialo a pod spodem do otwartej buzi... tylko starszak sam pod prysznic chodzi ale to od tygodnia tak sie nauczyl :)
Widze ze prezenty na bogato wam wyszly. U nas zrzuta na starszaka rower i mlody jedno duplo dostaje tak jak pisalam wczesniej...
Do tego wujek zakupil chlopcom koszulki minionki a dugie "i do my own stunts" wiec bede miala klony :)
Dobranoc

reklama
Do góry