reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

aHR0cCUzQSUyRiUyRjMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLVpQeTM1RnlBRkhFJTJGVkFoYkJfeWF5bkklMkZBQUFBQUFBQUNHQSUyRlRuY1BoazZGU2c4JTJGczE2MDAlMkZEU0NfNTgzMS5KUEc=

DJMKA najlepsze życzenia dla córci.zdrówka i samych spokojnych i uśmiechniętych dni dla was obu.

DJMKA,AGUNIA,VILTUTTI udanych imprez i czekamy na fotki.

Ja o spaniu to nawet nie chce mysleć,głowa pęka,wstawałam jakieś 10razy do niej.

Ostatnia edycja:
reklama
Djmka wszystkiego najlepszego dla córki.

Eh widzę że mi nie dodało wczorajszego posta! A tyle się napisałam.

U nas już kolejna noc z rzędu jak wykończyć matkę czyli milion pobudek z płaczem i pobudka przed 6. Jeszcze kilka takich nocy i padne. Dzisiaj jestem nieprzytomna. Już po kawce.

Djmka sto lat dla L :-) dużo zdrówka i energii :) a dla Ciebie lepszych nocy :-)

Młoda właśnie padła. Jak po tej zmianie czasu sie nie przedstawi spowrotem na wstawanie o 7 to ja wyjeżdżam i nie wracam. Jak wstaje o 6 to o 8 juz sobie chce oczy wydlubac i drze się jak popierniczona. Nie ma bata nie będę jej kladla wcześniej niż o 9 bo potem cały dzień się rozjezdza... grr piękna sobota będzie :-( wczoraj padlam chyba przed kurami bo czułam się jak przezuta i wypluta

Dziękuję za życzenia :) o tej porze to jeszcze w brzuchu pomieszkiwała ;)

U nas nocka też o kant d... ciężki dzień przede mną. Młoda na drzemce, jak wstanie pędzę do rodziców tort klepać. Później wracam znowu drzemka i impreza.

DJMka - czekamy na relacje foto z imprezy ;) bawcie sie dobrze i niech nic ani nikt nie zakłóci dzisiejszego święta !!

A ja dzis niekumata :) oczy mi lecą.

reklama
DJMka wszystkiego najlepszego dla córci!!!

U nas pobudka o 6, ale do 6,30 fiukał sobie grzecznie w łóżeczku. Świetnego humoru ciąg dalszy. Odkrył rano swój zapomniany pchacz i zasuwa z nim teraz po domu tak szybko, że nogi mu nie nadążają :-)

Do góry