reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenka - na każdym brązowy miś, hak uda mi się zgrać zdjęcia na kompa to może mi się uda dodać same torty.

U mnie noc jak zawsze :-) nie dość ze pobudki setki razy to zaczął wedrowac po łozku co nigdy mu nie zdarzylo sie. Spi na brzuchu z podniesiona dupka, nogi mi wsadza na glowe a ja budze sie i go szukam abynie spadl.

A z rozwojem to narazie pokolei robi. Najpierw pelzanie, samodzielne siadanie z czworakow i z plecow, raczkowanie, wstawanie i powoli przemieszcza sie przy meblach. Sam jeszcze nie stoi i nie podejmuje jeszcze prob chodzenia.
Milenka moj tez non stop na raczkach albo w chuscie go nosze.

Rila mam to samo wydziera sie jak go na chwile zostawie. Ale musze ubrac sie czy rano kawke zrobic sobie. Zastanawiam sie kiedy sasiedzi zawolaja Mops ze dziecko mi non stop placze ;-)

Tylko nie bijcie ;) bo Hubcio chory a w nocy pobudka o 2 i 5.30 na butlę i Ibufen i spanie do 8.30 a później do 9.00 przytulanie w łóżku :). Kuba tylko jęczy bo mu się nuudzi a jemu się zawsze nudzi to staram się ignorować. Teraz mężu gulasz robi a ja husiam małego w huśtawce i jest fajnie :).

Są na YouTube takie piosenki dla dzieci LittleBabyBum po angielsku i Hubert to uwielbia :)

Witam. :-)Popsuł mi się komputer i mogę pisać tylko z telefonu. Nie chce mi dodawać postów i wręcz tryskam radością :pDobrze, że Kinia grzeczna, tylko łazi za mną, albo na mnie wisi.Pisałam, że chce mi się grilla i wczoraj byliśmy u znajomych na grillu. Co prawda na dworze powiedzieliśmy krótko i uciekliśmy do domu ale i tak było fajnie.

I co dalej cisza [emoji33]zawiodłam sie na Was :p

Truskawkową - rozumie bo ogląda TVN Turbo

Agunia - przechodzi piekło

Milenka - sie na mnie obraziła

Edysiek - ma popsuty komuter

Viltutti - wytłumaczona na prywatnym

A reszta ? Ide na inne forum , będę węszyć jakaś aferę może :p

Mika - i jak? Znalazłaś coś ciekawego ;-)?

U nas niedziela standardowa czyli mama w pracy a dzieci z tatą. A od jutra mąż odbiera 2tygodnie ojcowskiego urlopu. I co? I na 7 idzie do pracy :-|

Moviennie - mi już przeszkadza brak dzieci w rodzinie i wśród znajomych - u nas już dwójka, a tu towarzystwa nie widać.

reklama
Witam o poranku, a przepraszam chyba jeszcze wieczor u niektórych:confused:
Zuzanka u moich znajomych na szczescie w miare rownomiernie chc 1, 5roku starszaka bylismy jedyni wiec rozumiem bol Bo niby z dzieckiem wszystko mozna i wzzedzie ale...
Ja wczoraj glownie w ogrodzie choc malo stopni ale praca grzeje to nie bylo co sie szczypac.

Do góry