reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

O Matko Ile ludzi na roczek. Mnie wychodzi w sumie 11 plus dwoje dzieci i uważam ze to za dużo... mhm to może jeszcze kogoś zaprosze ;-) tzn jeszcze nikogo nie zaprosiliśmy, ale pewnie trzeba już powiedzieć.

U nas na weselu 90 osób było. A trzy msc wcześniej bylismy na takim na 260.. życzenia to obłęd przy takiej ilości

Młodej się wszystko pokrecilo przez ten obiad i park i teraz mi śpi. A chcielibyśmy jeszcze te meble jechać zobaczyć..

reklama
Wpadam na chwilkę
Wiosna taka, że w domu usiedzieć nie możemy:-). Sezon rolkowo - rowerowy uznajemy za otwarty:tak:
Niezłe imprezy roczkowe się wam szykują. U nas 10 dorosłych plus 5 dzieci. Zapraszamy dziadków i chrzestnych

U nas na roczku było 11 osób dorosłych i 3 dzieci (włącznie z moją 2) i to na dwa dni było rozłożone bo nie wszystkim termin pasował.

Piękna pogoda za oknem i zazdroszczę Wam spacerów my przez choróbsko siedzimy w domu :(.
Milenka jak Wasze zapalenie ucha? Lepiej już? U nas to jakieś wariactwo o 11.00 było ok 10 min drzemki i ok 16.00 jakieś 4minuty.. a tak to krzyk pisk płacz gryzienie i dlłubanie mamusi w oku i ogólnie to jest super :).

Myszka7 odwiedź dentystę, zawsze może obejrzeć co w buzi i powiedzieć jak postępować a najwyżej jako wizytę zapoznawczą wpisze w papiery (my już byliśmy :D)

Edysiek ogniska nie było bo mój się wypiął że nie będzie gdzie siedzieć a znajomym się dzieci pochorowały.
Sprzedałam za to starszaka po obiedzie a młodszy wziął koleżankę 7lat i jej psa na spacer. Oczywiście zasnął na 1,5h jak by mu było mało wcześniejszych 4h. Ja wróciłam podziabałam drewno na podwórku bo sporo jeszcze zostało a mąż ze starszakiem się gości u kolegi bo jak wszedł to już nie wyszedł ze mną...

U nas o dziwo tak pięknie, że aż żal w domu siedzieć. Właśnie wróciliśmy z 2,5 godzinnego spaceru, młoda zjadła deser i zamiast iść na drzemkę to roznosi dom w strzępy;-). Ale przynajmniej robi to sama więc my z mężem raczymy się kawą i ciastem :-)

Mika - a F ma już czwórki bo już mi się te zębole u forumowych dzieciaczków mylą?

Ancona - oj ciężko przy ładnej pogodzie w domu wysiedzieć. I jeszcze fakt że maluch się męczy przy zapaleniu ucha. Oby jak najszybciej przeszło!

No ja robię roczek na 2 tury, bo stwierdziłam że nie ogarnę imprezy w domu na 30 osób plus 5 dzieci... :D
A wesele miałam na 160 osób...

No tak, mój mąż ikeę zaliczył dzisiaj i skutkowało to bólem głowy do tej pory ;)

U nas na roczku będzie ok. 15 osób z nami włącznie w tym moje dzieci, bo innych nie ma w rodzinie małych. Wesele miałam na jakieś 25 osób łącznie z dziećmi ;)

reklama
Do góry