reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

WIŚNIOWA witaj i pisz często.

EDYSIEK zdradz sekret co to za strona?;-)

DJMKA u nas nocka jak zwykle pobudki,pobudek kilka norma.

KROCZEK pochwal sie pokoikiem K:tak:

Ja wypluta okropnie,jestem w szarym polu przed urodzinami:no:

reklama
Witam z rana. Pochwaliłam wczoraj jakie mam fajne dziecko i co w nocy milion pobudek a Mały chrypkuje od rana grr
Tantum werde zapodałam i zobaczymy co będzie dalej.
Edysiek pisz jak wrażenia :d Mój je duże kawałki i obiadki do re mi też mu już zapodałam. Co mnie zaskoczyło to że zjadł cały na raz!!
Idę jakąś inhalację zrobić żeby go nawilżyło póki młody nie śpi.

Milenka Ambasada Trendów

Jak już wytestujemy to podzielę się opinią, zresztą właśnie na tym polega cała akcja, żeby dzielić się opinią z innymi osobami, no w tym wypadku mamami maluchów. A z kim innym będę się dzielić jak nie z Wami :tak:

Auliya
też jestem ciekawa ile zje na raz. Ogólnie mało nie je, ale 250 to wydaje się sporo.

Madziolina
moja gryzła kawałki jak miała 2 zęby, dziecko rozdrabnia pokarm dziąsłami a nie zębami, bo do rozdrabniania służą zęby przedtrzonowe i trzonowe, a nie siekacze ;-)

Coś wisi w powietrzu bo mój też miał "fantastyczną" noc.
Od 4 spał z nami bo juz nie miałam siły wstawać i smoka aplikować. Na tą noc to chyba łóżeczko przesunięte zostanie do łóżka bo ani ja nie wyspana ani mąż.

Mój kawałki ładnie wcina. Od tamtego tygodnia je już samodzielnie paluszki Juniorki. Łamie na takie centymetrowe kawałki i zostawiam mu na stoliku. Sam łapie w paluszki i konsumuje.

Madziolina a może Michaś stwierdził, że po co mu zęby skoro i tak go karmią papkami :rofl2:
Mika u nas paluszki też ostatnio są hitem z tym, że moja wcina serowo-cebulowe :-p
Moja też od 4 spała ze mną. O 5:30 obudziła się i zaczęła brykać i już myślałam, że po spaniu, ale utuliłam i spała do 6:30.

reklama
Madziolina - a dajesz mu już jakieś "dorosłe" jedzonko ?

Edysiek - wow Kinia to kobieta z wyrobionym smakiem. Aż sie boje przyznać publicznie co mój jadł ;) zrobię to w wiadomym miejscu ;)

Do góry