reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej.
Pijecie znowu?
Czy dziś na spokojnie ;)
Ja zalegam w łóżku bo temperatura już ponad 38,0. Mąż niech sobie dziś z małą śpi bo ja się poddaję.
Nam buciki polecono tzw pre-walkers ponieważ Emma jeszcze raczkuje, a one mają miększą podeszwę i dobrze się jej w nich chodzi na czworaka. Następne już będą za kostkę.

reklama
Żyję ;) byliśmy wczoraj u znajomych. A o 20zasnęłam :D Młoda znowu od 12 cyrk urządziła, ale jak jej żelem smarowałam to wyczułam przebitą prawą górną dwójkę. Jeszcze lewa i może da odetchnąć.

Witam się w ten piękny, słoneczny ranek!
Ja "wsiąkłam" bo po pierwsze chłopcy dają do wiwatu więc nawet wyjść z pokoju nie mogę bo drą japy, a po drugie miałam dość intensywny weekend wieczorami bo obchodziłam "okrągłe" urodziny i świętowałam w piątkowy i sobotni wieczór. Co prawda, wyjątkowo całkowicie na trzeźwo, ale i tak było fajnie :-)
Widzę że się działo i całkiem wesoło miałyście tutaj!

Aaaa Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!!! Wieczorem trzeba to opić skoro tu tak zacne grono ;-)

Milenka moja rehabilitantka powiedziała mi coś zupełnie innego :-) Buty z miękką podeszwą, najlepiej przed kostkę, szerokie w paluszkach i usztywniane jedynie na pięcie. No i dokładnie tak jak pisze auliya mówiła też o daichmanie, ale kazała uważać, bo tylko niektóre buty są dobre. A Bartka kategorycznie odradzała.

Milenka przecież skoro Mała ciągle jęczy to sąsiedzi już są przyzwyczajeni do płaczu, więc nawet nie zauważą, że was nie ma :-)

Mika ja w ramach przygotowań właśnie się termolokuje.

reklama
Rila sto lat :-)

Mika sto lat :-)

Wszystkie Foremki samej słodyczy w Dzień Kobiet :-)

No to Agunia ma podobną wersję do MadzikM z butami.

Rila moja jedna daje tak do wiwatu ze się na krok nie rusze juz się zastanawiam czy to znowu jakiś skok czy co. Może smog krakowski ;-)

Matko, czemu Wy wszystkie po kolei o tych zaleceniach butów od rehabilitantow? Wszystkim dzieciom coś jest? Bo zaczynam się czuć wrednie bo ani razu nigdzie nie byłam z moim nieraczkujacym dzieckiem :-( ja kupiłam buty jakie mi rozum podpowiadal ;-) a widzę, że wersje specjalistów tez są totalnie różne :-(

Do góry