reklama
katjuszkaa
Fanka BB :)
Agunia ja zmierzylam K stopę i kupiłam na allegro za 69 zl plus przesyłka. Skorzane, za kostke (wrzucalam na zakupowym) właśnie z tym certyfikatem. Są bardzo przyjemne moim zdaniem. Firma Antylopa. Ja wszystko rozumiem, zdrowie itp ale 180 zł za buty na kilka miesięcy to jednak perwersja.. ;-)
Marcia Trzymajcie się bo naprawdę się u Was dzieje. Trzymam kciuki żeby jednak tylko mały pofurczal i przestał.
Mika super fotki. F jest taki spokojny jak wygląda? Pozycz na tydzień. Pokaże mmężowi bo mój ma znowu kryzys :-) ja w sumie jeszcze jeden płacz i tez będę miała.
Zasnęła, po takim marudzeniu ze obłęd w ciapki. Mam nadzieje, że noc będzie lepsza niż dzień bo dala dziś tak do wiwatu ze nawet mi się pisać nie chce. M nadal twierdzi, że ona jest zbyt pobudzona...
Marcia Trzymajcie się bo naprawdę się u Was dzieje. Trzymam kciuki żeby jednak tylko mały pofurczal i przestał.
Mika super fotki. F jest taki spokojny jak wygląda? Pozycz na tydzień. Pokaże mmężowi bo mój ma znowu kryzys :-) ja w sumie jeszcze jeden płacz i tez będę miała.
Zasnęła, po takim marudzeniu ze obłęd w ciapki. Mam nadzieje, że noc będzie lepsza niż dzień bo dala dziś tak do wiwatu ze nawet mi się pisać nie chce. M nadal twierdzi, że ona jest zbyt pobudzona...
Ostatnia edycja:
Katjuszka , zdjeć chyba ze 100 i ani na jednym nie ma uśmiechu bo wychodzi kolejny ząb i ust nie otwiera bo chyba sie boi, że mu wypadną. Tylko jedzenie powoduje u niego wietrzenie japy, nawet nie ryczy. Tak wiec dlatego wyglada na taką oazę spokoju.
TruskawkowaMamba
Mika ja poczyniłam przygotowania niestety dla własnej przyjemności. Depilacja wszystkiego czego się da-poza głowa oczywiście. No i piling i maseczki itd
milenka30
To ja może jutro wyciagne m na jakiś spacer z dziećmi po parku bo ma być ładnie i może obiad w knajpie?Ale ten mój mały potwór jest tak nie dobry że może ja w domu zostawimy?jak myślicie,wezwie ktos policję jak usłyszy płacz kilkugodzinny?
Tak jak pisałam poszłam dzisiaj po buty dla Julka i delikatnie mówiąc przeżyłam szok. Z tych firm, które kiedyś polecała mi rehabilitantka najtańsze kosztują 180 złMacie już jakieś doświadczenia w tym zakresie? Czy dobre buty faktycznie tyle kosztują? Rehabilitantka najbardziej polecała ecco i emel.
Agunia nie muszą. Moja rehabilitantka pokazała mi na co uwagę zwracać. Miękka podeszwa (cała) usztywniona pięta to tak jak dziewczyny pisały. Przykładem były jedne z butów elefun (daichman) osobiście kupiła je za 50zł tylko uprzedzała, że nie wszystkie z tej firmy są super.
u nas starszy z gorączką a tata świętuje u kolegi... no cóż sama go wykopałam z domu.
To ja może jutro wyciagne m na jakiś spacer z dziećmi po parku bo ma być ładnie i może obiad w knajpie?Ale ten mój mały potwór jest tak nie dobry że może ja w domu zostawimy?jak myślicie,wezwie ktos policję jak usłyszy płacz kilkugodzinny?
Myśle, że jak jej wysypiesz chrupki po całym pokoju to nie zauważy, że Was nie ma.
reklama