reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika obejrzałam twoje foty na fb i próbowałam sobie wyobrazić twgo twojego jaskiniowca jak Cię ciągnie za tą krótką czuprynę:rolleyes::eek:

reklama
Agunia ja zmierzylam K stopę i kupiłam na allegro za 69 zl plus przesyłka. Skorzane, za kostke (wrzucalam na zakupowym) właśnie z tym certyfikatem. Są bardzo przyjemne moim zdaniem. Firma Antylopa. Ja wszystko rozumiem, zdrowie itp ale 180 zł za buty na kilka miesięcy to jednak perwersja.. ;-)

Marcia Trzymajcie się bo naprawdę się u Was dzieje. Trzymam kciuki żeby jednak tylko mały pofurczal i przestał.

Mika super fotki. F jest taki spokojny jak wygląda? Pozycz na tydzień. Pokaże mmężowi bo mój ma znowu kryzys :-) ja w sumie jeszcze jeden płacz i tez będę miała.

Zasnęła, po takim marudzeniu ze obłęd w ciapki. Mam nadzieje, że noc będzie lepsza niż dzień bo dala dziś tak do wiwatu ze nawet mi się pisać nie chce. M nadal twierdzi, że ona jest zbyt pobudzona...

Ostatnia edycja:
image.jpg A Wy jak sie przygotowujecie ;p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 38
Katjuszka , zdjeć chyba ze 100 i ani na jednym nie ma uśmiechu bo wychodzi kolejny ząb i ust nie otwiera bo chyba sie boi, że mu wypadną. Tylko jedzenie powoduje u niego wietrzenie japy, nawet nie ryczy. Tak wiec dlatego wyglada na taką oazę spokoju.

Mika ja poczyniłam przygotowania niestety dla własnej przyjemności. Depilacja wszystkiego czego się da-poza głowa oczywiście. No i piling i maseczki itd

To ja może jutro wyciagne m na jakiś spacer z dziećmi po parku bo ma być ładnie i może obiad w knajpie?Ale ten mój mały potwór jest tak nie dobry że może ja w domu zostawimy?jak myślicie,wezwie ktos policję jak usłyszy płacz kilkugodzinny?

Tak jak pisałam poszłam dzisiaj po buty dla Julka i delikatnie mówiąc przeżyłam szok. Z tych firm, które kiedyś polecała mi rehabilitantka najtańsze kosztują 180 zł :szok: Macie już jakieś doświadczenia w tym zakresie? Czy dobre buty faktycznie tyle kosztują? Rehabilitantka najbardziej polecała ecco i emel.

Agunia nie muszą. Moja rehabilitantka pokazała mi na co uwagę zwracać. Miękka podeszwa (cała) usztywniona pięta to tak jak dziewczyny pisały. Przykładem były jedne z butów elefun (daichman) osobiście kupiła je za 50zł tylko uprzedzała, że nie wszystkie z tej firmy są super.

u nas starszy z gorączką a tata świętuje u kolegi... no cóż sama go wykopałam z domu.

To ja może jutro wyciagne m na jakiś spacer z dziećmi po parku bo ma być ładnie i może obiad w knajpie?Ale ten mój mały potwór jest tak nie dobry że może ja w domu zostawimy?jak myślicie,wezwie ktos policję jak usłyszy płacz kilkugodzinny?

Myśle, że jak jej wysypiesz chrupki po całym pokoju to nie zauważy, że Was nie ma.

reklama
Do góry