reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milla nie dzwonilam bo jest dzis lepiej, tzn krwaiwienie sie zmniejszylo. Wiec sadze,ze leki dzialaja. Tak wiec poczekam spokojnie do wtorkowej wizyty,a do tego czasu grzecznie leze:-)
Dzis rano jecnak ledwo oczy otworzylam krew z nosa mi poleciala...w zyciu mi krew nie leciala wiec bylam niezle zdziwiona...podobno w 12 tc krew szybciej krazy wiec to pewnie dlatego...

Milego dnia dziewczynki

reklama
Apropo rocznic,nasza wypada 19 kwietnia a termin porodu na 15,wiec moze moze sie wstrzelimy...:-)

Jesli chodzi o tylozgiecie to slyszalam tylko ze moze byc klopotliwe przy zajsciu w ciaze,a pozniej nie ma znaczenia. Ja mam przodozgiecie czym bylam bardzo zdziwiona i mile zaskoczona :-)

Dziewczynki

ja mam taki katar ze juz z soli morskiej za ktorej polecenie bardzo dziękuje przerzucilam sie na ibuprom w sprayu ale kurcze w zatokach aż mi świdruje....
ja za to po weselu...i dziś grzecznie odpoczywam zeby malenstwo biedne nie miało aż tak szaleństwa...
Jutro mam w szpitalu na karowej USG to przesiewowe i nie powiem - stresuje sie!!!!!!!

Witajcie drogie Panie, mam nadzieje ze nie bedziecie mialy nic przeciwko jesli sie przylacze :) Termin mam na 5 kwietnia, liczmy ze moze dzidza przyjdzie jeden dzien wczesniej, w sam raz na 30 rocznice slubu dziadkow ;) Pierworodne wnucze byloby chyba najlepszym prezentem ;)

Witam późną porą :)

A mam do Was takie pytanie, czy któraś z Was miała problem w tej albo poprzedniej ciąży z tyłozgięciem macicy? bo kiedyś mi lekarz mówił o tym że mam, ale teraz na ostatniej wizycie zapomniałam się zapytac czy to jakoś wpłynie na ciąże itd.. troche się obawiam, czy maleństwo sobie tam wystarczająco miejsca znajdzie , jak z porodem itd.. słyszałam , że póki się da warto spać na brzuchu żeby macica się trochę "naprostowała" ale jak tu spać na brzuchu kiedy ja cycków nawet NIE MOGE DOTKNĄĆ ! a co dopiero się na nich położyć :(

Ja też mam- i żadnych problemów :D

Witam nowe dziewczyny

Mateczka- będzie dobrze, trzymam kciuki :tak:

Witamy nowe mamusie!
Im wiecej tym weselej :-) wiecie co ? to nasze forum jest najlepsze na swiecie!
Ps. Teściowa przyniosła mi dzisiaj sporo ciacha i właśnie się opycham przed TV za parę minut będę tego żałować ale jest pycha :-D

Witam Kochane mamy !

Interesuję się fotografią dziecięcą -noworodkową byłoby dla mnie przyjemnością sfotografowanie
waszego malucha.

Głównie kieruje to do mam ze śląska... a może dojedzie jakaś mama zza okolic?

Pytania -rezerwacje terminów na [alleksandrakosciellniak@gmail.com]

Aleksandra Kościelniak - fotografia

Jeżeli chodźi o galerię na bieżąco uzupełniam ponieważ sesję mam codziennie.

reklama
a jak u Was z apetytem? bo czytam, że zajadacie się ciastami, a ja kompletnie apetytu nie mam... od początku ciąży schudłam już 2 kg.

Do góry