reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Udało mi się dorwać do kompa, bo starsza wróciła i gra w Simsy ;-)
Wczoraj jeszcze poszliśmy do znajomych, ale po 19 mała włączyła marudzenie i trzeba było wracać do domu, jak się zbliża pora kąpieli to nie ma zmiłuj :-D

Katjuszka skoro wkrótce chcesz dorobić sobie brzuszek to dieta jest bez sensu ;-)

reklama
Dziewczyny nie nadrabiam bo nie mam kiedy...nspisze tylko co u nas.
Bylam na kontroli z Igorem, dostal 4 leki alergiczne i w razie W wziewy. Ryczec mi sie chce ale trzeba sie pogodzic z losem u dzialac dalej. Za 1-2 miesiace mysze isc na testy pokarmowe; a w czwartek lece na badania krwi w kierunku pasozytow..... Arti nadal zadmarany...
Jutro 80 urodziny babci

Z brzuszkami obstawiam pierwsze Auliye potem Katjuszka i Madziolina :). Chyba, że któraś nas wcześniej zaskoczy ??

Truskawkowa - dużo zdrówka i cierpliwości, zrobicie badania i wszystko bedzie jasne. Miłej imprezki !

Viltutti - w dzień Twoje postanowienia przynoszą efekt to i niedługo nocne zaczną :) tego Wam życzę z całego serca :)

Ostatnia edycja:
MIKA MADZIolina pierwsza bo ona już w tym miesiacu planuje się starać o suwaczek:-D,a właśnie gdzie AULIYA?

truskawkowa najgorsze jak nie wiadomo od czego i trzeba szukać,mojego starszaka wysypuje na plechach co chwilę i dermatolog zwala że to alergiczne a alergolog że dermatologiczne:baffled:a pediatra zawsze mówi ze może płyn albo proszek zmieniłam.

Katjuszka lubi twoja córa jezdzić tym chico?moja autko kocha żeby ja wozić a wózkiem nie cierpi jezdzić.

My pojechaliśmy wieczorem na szybko na zakupy bo dziwnie pusto sie zrobiło,mała już wyła w aucie bo nie spała popołudniu.

Hej
Kurczę a u nas znów mąż chory, dlatego mało piszę bo staram się go trzymać z dala od Emmy bo ledwie co wyszła z kataru i zdecydowanie nie chcę powtórki z rozrywki.
A zabawianie Emmy cały dzień, plus spacery z psem i obiad = brak czasu.
Viltutti - powodzenia w dalszym "dietowaniu" Olka! Oby noce szybko wam się naprawiły, zanim sąsiedzi was zgłoszą za znęcanie się nad dzieckiem ;-)
Truskawkowa - oby wam się trafił dobry alergolog! To połowa sukcesu w szukaniu przyczyny alergii. I oczywiście zdrowia jak najwięcej!

Brzuszków wam się zachciewa :-D
Ja pewnie szybko starałabym się o kolejnego maluszka gdyby było to łatwe. A tak....to nie wiem...trochę mnie odstrasza przechodzenie znów przez całą procedurę, finanse...eh :-(
A obstawiam....Katjuszkę:-). Pewnie szybko zacznie działać zanim K ją całkiem wykończy a mąż w akcie desperacji odetnie sobie przyrodzenie ;-):-D

reklama
Do góry