reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa, chylę czoła za zimną krew, najważniejsze że minęło i jest ok! Byle tylko dało określić się przyczynę tej duszności.

No dieta póki co daje się utrzymać - to co wczoraj planowałam to udało się zrealizować, poza tym że dostał po popołudniowej kaszce 100ml mleka bo przecież kaszy zjadł prawie nic.

W nocy też walczyliśmy, postanowiłam że co drugą pobudkę nie karmić go i się udało... Ale chyba pół osiedla nie spało z nami, bo darł ryjka całkiem długo zanim dał się spacyfikować bez żarełka. Tym sposobem było 3x120ml.

reklama
Witam :-)
Truskawkowa dobrze, że udało się dojechać szybko do szpitala. Pamiętam, że masz daleko (zresztą jak i ja).
Madzik zdrówka dla Emmy. Ja jak smarowałam moją maścią rozgrzewającą to stopki też jej smarowałam, ale nie wiem czy to coś w ogóle daje.
Viltutti gratuluję, że udało Ci się przetrzymać małego w nocy. Teraz życzę wytrwałości w dalszej walce.
Milenka za Was też trzymam kciuki.
Mika zdrówka dla małego.

U nas noc dobra.
Moja zołza dalej swoich obiadków jeść nie chce, już nie wiem co mam jej dawać.

Już założyłam zeszycik i od dzisiaj skrzętnie zapisuję co i ile zjada Olo. Bo mi się wydaje że on w ogólnym rozrachunku nie zjada jakichś ogromnych ilości. Zobaczymy więc jak to wygląda. Mam nadzieję że wytrwam :-)

TRUSKAWKOWA ty to masz atrakcje z tymi bezdechami,dopiero Artur zjadł folię to teraz Igr.Na zapalenie krtani to nie wygląda bo choroba chyba nie rozwija się e ciągu sekundy,współczuję jak wyjdze alergia na czekoladę:-(,ale wyjścia nie ma.

MAdzikm zdrówka dla Emmy

Moja dalej na 2butlach poszła bo przecież o 22 musiałam już nocne żarcie podać,ale budxziła się wyjątkowo często,nawet spanie ze mną nie pomogło.Teraz zjadłą 180 i był ryk że koniec,na 120to by sie tylko mogła oblizać:sorry:

VILTUTTI moja zjada podobnie jak dzieci Rily czy Miki,po prostu ma skłonności do tycia

Milenka nie wiem czy u takich maluchów robi się taką diagnostykę, ale może to hormony albo z poziomem cukru coś

Truskawkowa obyście jak najszybciej wykryli winowajcę. "Atrakcji" ci chłopaki nie szczędzą:-(

MAGDA cukier i tarczyce miała badane po porodzie i były ok.teraz nie chce raczej jej męćzyć badaniami,myslę ze jakby odciać nocne jedzenie to by spadłą no ale ona jest ewidentnie głodna,zajda rączkę i płacze.Znam takie dzieci którejedza nie wiele a są grube a mój syn np jak był mały pochłaniał po kilka batonów,kotletów i całe życie chudy jak patyk.Ciekawe że twoja Ewa lubi zjesć bo szczuplutka jest.

TRUSKAWKOWA oczywiście że najważniejsze żeby znalezc przyczynę,tylko pomyślałam że jak wyjdzie czekolada to odejdzie mu przujemność,chyba ze nie jada albo nie lubi.A może orzechy były w składzie?to jest częsty alergen

reklama
Ale chodzi o to, ze on orzechy nie raz jadl i nic mu nie bylo. Teraz szamal batona Milky Way ktorego jadl juz milion razy. Ale kurcze zaczal jesc i sie dusil wiec obstawiam to...pewnie ze byloby ciezko ale przynajmniej wiedzialabym czego unikac a tak dupa...

Do góry