reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MADZIOLINA to masz szczęście że już wyjeżdżasz bo taki typ wyjdzie po 48h i będzie szukał tego kto go podkablował;-)

AGUNIA zrelaksowana?ty się nie możesz odmładzać bo przy swoich 13latach to się w niemowlaka zamienisz:-p,ale super że udało Ci się wyrwać.

ANCONA mój ma póki co ładne ząbki ale słyszałam że aparat na nfz zakłądają dopiero jak są wszystkie zęby stałe a to jest przeważnie po 12roku a wtedy już na nfz sie nie należy:baffled:.Kumpela byłam z synem bo ma wadę to dali jej kawałek plastiku i kazali mu to zakładać w domu:rofl2:śmiech na sali.

MIKA super że zakupy udane,ja wszystkie przez allegro i powiem Ci ze jak słyszę ze markety toną w ozdobach to ja tego nie czuję bo nie widziałam.

JOULUATTO ale nas trzymasz w napięciu,pewnie musisz mieszkanie ogarnąć po takiej nieobecności.

KATJUSZKA jak nocka?mała dała pospać?

reklama
dobry :)
Matko, jak spać mi się chce. Ta pogoda mnie dobije. Kawę to bym wiadrami piła.
O, wrzaski słyszę, to popisałam sobie. :wściekła/y:

Witajcie Kochane :)

Po powrocie do Wawy wpadlismy doslownie na 30min do domu wypakowac samochod, potem w te pedy na wizyte, po niej konieczne zakupy i ostatecznie jak wrocilismy do domu o 20ej to padlam do lozka posrod walizek i tobolow, na szczescie maly tez ;) Nawet dobrze spal, pierwsza pobudka byla dopiero o 3ej :) W naszym wielkim domowym lozku w kocu sie bez problemu miescimy we trojke! :) A raczej we czworke ;) Cudownie byc w domu powiem Wam :)

No ale do rzeczy... Dzidzius ma 8cm, widoczna kosc nosowa i ani sladu odchylen od normy w kwestii przeziernosci karkowej, serduszko, przeplyw krwi, mozg i inne organy wygladaja na zdorwe :) No i najprawdopodobniej jest chlopakiem! :) Maz dumny i blady ze tak mu dobrze idzie produkowanie synow ;) Oskar dostal dzis do losowania karty z imionami, bo ostatecznie zostaly nam 4 opcje do wyboru i wyglada na to ze czekamy na malego Niklasa :) Termin wg tego USG wypada na 28 maja.
ImageUploadedByForum BabyBoom1417165640.932740.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417165640.932740.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417165640.932740.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 38
JOULUATTO śliczny bobasek a starszy brat stanął na wysokości zadania i nawet imię wybrał:tak:,gratulację.

EDYSIEK czyżby mąż miał popołudniówki że Cię nie ma?;-)

reklama
Jouluatto - jak cudownie :-) aż się radośnie robi czytając takie newsy.

A ja tylko na chwilę bo mnie choroba chwyciła i w ogóle nie mam siły na nic. Na szczęście mąż mógł wziąć wolne, więc nie ma tragedii.

Do góry