reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ale mi dzień dzisiaj uciekł:baffled:
KATJUSZKA cytrusy są zakazane bo alergiczne ale jak małej nic nie jest to niech wcina,mnóstwo witaminy c.Ja jak kupie to pewnie dam młodej liznąć czy jej podejdzie.

MADZIKM z tym perfect to się zapędziłaś,heh.Ale niech będzie grzeczna skoro sprawia inne problemy,chociaż póki co w tamtej kwestii też muszę ją pochwalić:tak:
Ja jeszcze nigdy nie brałam znieczulenia u dentysty,w tamtym tygodniu wyleczyłam dwa i mam nadzieję mieć trochę spokoju;-)

reklama
U mnie dzisiaj cały dzień na wariata, do południa młoda za dużo nie dała porobić. A po południu miałam zebranie w szkole i musiałam brać Kingę ze sobą, ale niemal godzinę grzecznie przesiedziała, tylko ze dwa razy pokrzyczała, chyba chciała pokazać, że ona tu jest :-D

Milenka - kupiliśmy taką piłkę "ażurową " w środku której jest druga malutka grzechocząca piłeczka i jeszcze dmuchaną wieżę składającą się z obręczy od największej do najmniejszej. Piłeczka się bardzo podoba bo ucieka, łatwo ją złapać przez te ażurowe otwory i jeszcze wydaje dźwięk więc pełnia szczęścia. A wieża jeszcze nie jest napompowana.
Zaraz wchodzę na zakupowy oblukać co tam umieściłaś ;-)

Zuzanka - Interstellar. Bardzo mi się podobał. Tylko końcówka słaba jak dla mnie, ale ogólnie warto. S jeszcze byliśmy w Imax więc mega wrażenia wzrokowe i słuchowe :-)

Moj chlop w delegacji a chlopaki wykapani usneli oboje w 10 minut i to przed 20!! Ja zajadam spokojnie kolacje i mam czas na forum :-) jeszcze gdyby mlody dal mi sie dzisiaj wyspac to juz bylby luksus!

Dentyste przezylam i nie bylo tak zle. Oczywiscie ze znieczuleniem ale gabinet i pani dentystka zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie wiec mam nadzieje ze sie w koncu przelamie. Bede musiala, bo troche wizyt mnie niestety czeka.

Widze ze szal zakupowy trwa. Tez powoli zastanawiam sie nad prezentami dla chlopakow bo niby maja pelne pudla zabawek ale w sumie niewiele takich konkretnych. Same *******y.

Katiusza wedlug mnie nie ma czegos takiego jak schematy zywieniowe. Skoro sprobowala i nic jej nie jest a smakowalo to ja bym dawala. Oczywiscie nie w jakis wielkich ilosciach ale skoro ma to uszczesliwic twoje dziecko a dzieki temu i Ciebie to czemu nie. Moj na przyklad dostal dzisiaj zupe z dyni ugotowana przez moja mame z dodatkiem mleka krowiego i nie zauwazylam zeby cos mu bylo.

Oho wiedzialam ze nie moze byc zbyt pieknie. Wlasnie pierwsza pobudka.....

Katjusza ja tez mysle ze jak córka zjadła i nic jej nie jest to juz mozna ciutke dawac :)

marcia super ze juz po dentyscie, ja tez nie przepadam za sprawami "gębowymi".

rila super ze byla chwila na relax. Zazdroszcze. Tez marze o kinie, a jak byla okazja to Mlody dostal temperatury i juz po ptakach.

Ale sie dzis przestraszylam! Jedlismy z mezem taki owoc kaki podobny do mango i dalam malemu polizac,a on odgryzl dziaslami spory kawalek, ale na szczescie w pore wlozylam palec i wyjelam uf!

Madziolina trzeba bylo poczekac co z nim zrobi :-) w blw podaje sie od poczatku w calosci :-) a dzieci czesto radza sobie lepiej niz by nam sie wydawalo.

Eh mlody juz drugi raz sie obudzil. Niedawno niby usnal ale wlasnie jeczy przez sen :-( rety jak mi go szkoda :-(

Eh mlody wyladowal w moim lozku. Meza nie ma to nam nie ciasno :-) ryk byl taki jakby go ze skory obdzierali. Wysmarowalan dentinoxen i w koncu jakos usnal. Ciezka noc przede mna....

reklama
Dzien dobry :) U nas jak zwykle pobudeczka punktualnie o 7:22 ;) Nie wiem dlaczego moje dziecko tak sobie upodobalo ta godzine... Jakby nie moglo np. 8:22, albo jeszcze lepiej 9:22 ;)

Kino mowicie... Mmmm, poszlabym i to bardzo! Przed ciaza ciagle chodzilam, a teraz ciezko mi sobie przypomniec kiedy i na czym ostatnio bylam. I na razie sie nie zanosi bo maly moje wyjscia odreagowuje w nocy i jest masakra. U nas tez lek separacyjny na calego, nawet ukochana babcia jest aktualnie beee. Na spacer moze wziac ale na raczki to juz nie ma mowy ;)

Ide na zakupowy ogladac co tam wrzucilyscie ;> Widze ze Emilka pol forum zaopatrzyla, ja tez wlasnie czekam na zestawik :)

Lece sie pakowac bo jutro w koncu jedziemy do domku! Jupiii :) A popoludniu wybieramy sie jeszcze na otwarcie jarmarku swiatecznego, ciekawe jak maly zareaguje.

Ostatnia edycja:
Do góry