marcia331
Fanka BB :)
Ola powodzenia w rozkrecaniu firmy. Trzymam kciuki zeby wszystko sie udalo. U nas tez robi sie malo ciekawie, bo u meza w pracy kryzys, nie maja roboty, wysylaja na przymusowe urlopy itd. Ale jak tak dalej pojdzie to i zwolnienie mozliwe. Maz tez coraz czesciej mysli o wlasnej firmie, ale tez nie wiem czy to dobry moment. Eh bedziemy sie pozniej martwic.
Kurcze oddalismy dzisiaj auto do mechanika a tam sie okazalo ze spora robota sie szykuje i oczywiscie sporo bedzie kosztowala. Ze tez nie bylo lepszego momentu!
Mnie cos dzisiaj brzuch troche pobolewa i taki dziwnie napiety mam. Ale chyba po prostu mi go zaczyna wywalac na wierzch. Mam nadzieje ze niedlugo bede miala sie czym pochwalic na watku zdjeciowym.
Dobra ide spac :-) do jutra dziewczynki.
Kurcze oddalismy dzisiaj auto do mechanika a tam sie okazalo ze spora robota sie szykuje i oczywiscie sporo bedzie kosztowala. Ze tez nie bylo lepszego momentu!
Mnie cos dzisiaj brzuch troche pobolewa i taki dziwnie napiety mam. Ale chyba po prostu mi go zaczyna wywalac na wierzch. Mam nadzieje ze niedlugo bede miala sie czym pochwalic na watku zdjeciowym.
Dobra ide spac :-) do jutra dziewczynki.