reklama
Viltutti
Fanka BB :)
No właśnie ja jestem anty chodzikowa, bo znam ale za przeproszeniem chciałabym móc się spokojnie wysrać bez konieczności zabierania połowy dobytku Olka do łazienki żeby zajął się czymś 5minut. A samego go nigdzie nie zostawię, bo on dziwny jest.
Nie jest powiedziane że chodzik mu się spodoba, ale nie mam innego pomysłu na mobilne i bezpieczne lokum dla mojego łobuza.
Nie jest powiedziane że chodzik mu się spodoba, ale nie mam innego pomysłu na mobilne i bezpieczne lokum dla mojego łobuza.
AguniaGR
Viltutti kup jakiś używany chodzić i zobacz jak Olek na niego zareaguje. Jak pomysł będzie do luftu to przynajmniej nie będzie Ci szkoda kasy. A wiem o czym mówisz, bo jak wracam do domu to też nie mam dla siebie nawet minuty czasu, gdyż książę ciągle każe się nosić i zabawiać.
Viltutti
No właśnie na olx nie ma żadnych z moich okolic, a na allegro byle jaki 100zł, a tak prawdę mówiąc to boję się że Olo się w niego nie zmieści to raz, a dwa że większość jest do 12kg a on tyle właśnie waży.
Jako alternatywę wymyśliłam coś tego typu SMART TRIKE Rowerek DREAM 4w1 TouchSteering+Gratis (4710204065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
tylko też muszę poszukać żeby było tanio i solidnie
Jako alternatywę wymyśliłam coś tego typu SMART TRIKE Rowerek DREAM 4w1 TouchSteering+Gratis (4710204065) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
tylko też muszę poszukać żeby było tanio i solidnie
madziolina_p
No ale to jest rowerek, to nie zastapi chodzika :-(
Viltutti
No ale to jest rowerek, to nie zastapi chodzika :-(
Ale usadzi małego na trochę w bezpieczny sposób ( patrzę taki z barierkami i pasami ) chociaż nie wiem czy mu się spodoba). Niestety nie mam znajomych z takim gadżetami żeby potestować.
madziolina_p
A no chyba, ze z pasami, nie ogarnelam do konca ;-)
Ja tez o chodzikach slysze same negatywne opinie, wlasnie ze wzgledu na nieprawidlowe obciazenie kregoslupa. Na wsi na Mazurach na ktorej mamy dzialke widzialam w tych nieszczesnych chodzikach juz 3-4 miesieczne maluchy, dramat :/ Natomiast podobno pchacze sa ok. Mozliwe ze nad czyms takim sie zastanowimy kiedy przyjdzie pora, ale na razie mam raczej nadzieje ze nasz syn nie zabierze sie za szybko do chodzenia
Edysiek, ja wlasnie tez szukam kolorowych dodatkow, zeby troche ozywic ten nasz szary wozek
Edysiek, ja wlasnie tez szukam kolorowych dodatkow, zeby troche ozywic ten nasz szary wozek
reklama