reklama
sandra910107
Fanka BB :)
U nas tez marudna ale na szczęście śpi od 21 ale pewnie od 1 się zacznie budzić , ja nie wiem co z nią jest ostatnio . Nie wiem może sprawdza moja cierpliwosc, albo lubi grać mi na na nerwach
TruskawkowaMamba
Dzień dobry:-):-):-) jak minęła noc??? Bo moja była wspaniała
O 23:00 skończyłam składać pranie i poszłam spać,ale o jakoś zasnąć nie mogłam-o 24:00 jeszcze nie spałam
O 1:30 młody wstał na jedzenie i zasnął po 2 O 4:00 starszak się obudził i przylazł mi do łóżka, a że nie mógł zasnąć to się rozgadał i obudził brata. Tak całą trójką leżeliśmy do 5:00, o której padły magiczne słowa "Mamo jestem głodny, proszę zrób mi tosta" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Młody właśnie zasnął w wózku, a starszak "szamie" tosta i ogląda bajkę
Prawda, że udaną noc miałam....
Miłego dnia
O 23:00 skończyłam składać pranie i poszłam spać,ale o jakoś zasnąć nie mogłam-o 24:00 jeszcze nie spałam
O 1:30 młody wstał na jedzenie i zasnął po 2 O 4:00 starszak się obudził i przylazł mi do łóżka, a że nie mógł zasnąć to się rozgadał i obudził brata. Tak całą trójką leżeliśmy do 5:00, o której padły magiczne słowa "Mamo jestem głodny, proszę zrób mi tosta" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Młody właśnie zasnął w wózku, a starszak "szamie" tosta i ogląda bajkę
Prawda, że udaną noc miałam....
Miłego dnia
Truskawkowa- ehhh te dzieci nas wykończą!
U mnie też różowo nie było :-/ J od 4 z nami w łóżku bo naprawdę mi się znudziło łażenie w kółko, o 5:20 się rozwył na dobre i myśląc że to 6:20 wstałam żeby go nakarmić, zamiast uspokoić i jeszcze ululać. Zjadł i na siłę uspałam tylko co z tego jak 15 min później wstał O i piskami obudził brata :-/ No i leżymy tak w trójkę i czekam aż zaczną marudzić żeby ich uspać...
U mnie też różowo nie było :-/ J od 4 z nami w łóżku bo naprawdę mi się znudziło łażenie w kółko, o 5:20 się rozwył na dobre i myśląc że to 6:20 wstałam żeby go nakarmić, zamiast uspokoić i jeszcze ululać. Zjadł i na siłę uspałam tylko co z tego jak 15 min później wstał O i piskami obudził brata :-/ No i leżymy tak w trójkę i czekam aż zaczną marudzić żeby ich uspać...
Viltutti
Noc wy*ebista.... Zasnął o 20, do 2 budził się co 45min a o 2 postanowił nie spać. Do 5! No myślałam że oszaleję... o 6.30 już był panicz wyspany. No jak lekarka nie da mu nic na sen, to zacznę sama w niego pchać coś, bo tak się żyć nie da. 7 miesięcy to i tak stanowczo za długu, a jest co raz gorzej.
Ja również chciałam napisać coś w stylu "noc do d...." ale jak Was przeczytałam to pasuje bo byłby lincz grupowy.
Filip znów japę podrapał jakby wpadł w agrest
Wiem, że był juz ten temat ale może coś się zmieniło: czy Wasze dzieci dalej śpią na "płasko" czy już podkładacie jakieś podusie ?
Miłego dnia
Filip znów japę podrapał jakby wpadł w agrest
Wiem, że był juz ten temat ale może coś się zmieniło: czy Wasze dzieci dalej śpią na "płasko" czy już podkładacie jakieś podusie ?
Miłego dnia
Ostatnia edycja:
Viltutti
Wiem, że był juz ten temat ale może coś się zmieniło: czy Wasze dzieci dalej śpią na "płasko" czy już podkładanie jakies podusie ? Miłego dnia
Mój ma klinek włożony pod materacyk i nic poza tym. Strasznie się kręci więc jak spał na poduszeczce kiedy miał katar to wędrowała ona po całym łóżeczku. Tak więc śpimy bez niczego i w sumie nie zamierzam mu dawać poduszki do póki nie będzie sam w 100% ogarniał się w łóżeczku.
reklama
madziolina_p
Ja mam podusie